Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 ACMIlan
Pozdravljeni!

Uspelo mi je :( opraskati steklo oz. šipco na mojem polarju. Se da to kako popraviti (zamenjava, morda kakšno sredstvo, da prasko "spoliram" ven ali kaj podobnega)

Hvala lepa za odgovor!
Uporabniški avatar
 Ttttttt
Sem ravno ujela slikco urce, pa vidim da je ista kot moja... mam nekaj vprašanj...
Kar neankrat ko prenesem podatke na ralučalnik na vaji ne kaže več indeks teka, v Polarju je zabeležen, ko prenesem podatke pa tega ni več, kaj je to?
ali ima ta polar funkcijo da ti izmeri vzpon in padec pri teku, in kako se uro skalibrira?
Uporabniški avatar
 dexi27
Hja, če uporabljaš food pod pol ti pokaže index teka ko klikneš na graf, ki ti prikaže vse o teku, od krivulje višinske razlike, potem krivuljo srčnega utripa, krivuljo tempa...

To pol zgleda nekak takole:

Slika
Uporabniški avatar
 Ttttttt
Hmmmm moj graf še zdaleč ne zgleda tako :) vrjetno je odvisno od modela ure, jaz imam RS 400, ali ima ta model vse te funkcije??
Uporabniški avatar
 samostojni
VICTOR napisal/-a:dexi27

Koliko je stala menjava ?

:laola
jaz sem pred časom menjal ohišje za Polar S 210 to je starejši model in so ga na srečo še imeli :juhuhu: po naročilu iz Finske :hack: http://www.sarkproducts.com/s210.htm na pogled, kar je prišlo 27 Eur. So me poklicali iz URCE ko so ga dobili. Zrihtajo hitro :clap: , če je le na voljo pa smo zadovolni potem spet :clap: Saj za ceno pa lahko že prej povprašaš koliko pride. :rol:
:laola
Uporabniški avatar
 dexi27
Ttttttt napisal/-a:Hmmmm moj graf še zdaleč ne zgleda tako :) vrjetno je odvisno od modela ure, jaz imam RS 400, ali ima ta model vse te funkcije??

Po moje da ma, nisem pa še videl :oops:
Uporabniški avatar
 dexi27
_Bojan_ napisal/-a:Invisible shield zalepit na uro in se nima kaj popraskat.

Lahk kaj već poveš o tem, ke to pa še nisem slišal :oops:
Uporabniški avatar
 Kratos
dexi27 napisal/-a:Lahk kaj već poveš o tem, ke to pa še nisem slišal :oops:

http://www.invisibleshield-slovenia.com/web/

Tanka zaščitna folija, največkrat uporabljena na na novejših touch-screen telefonih (tistih bl soft, po iphone-u se da tut s kluči drgnt, pa nbo praskice), se nalima čez zaslonček in nimaš kej skrbet... Če se bo kej spraskal se bo folija, zaslon ostane nedotaknjen...

Seveda, če padeš na kolesu pr 30-40 km/h ti še vsen vrjetn ne bo kej veliko pomagala, ampak pri kakšnem padcu ure po tleh, pa raznih manjših nezgodah pa pride prav...

EDIT: Verjetno nimajo ravno modelov za naše tekaške ure, ampak kupiš malce večjo, pa obrežeš...
Uporabniški avatar
 dexi27
Kratos napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:Lahk kaj već poveš o tem, ke to pa še nisem slišal :oops:

http://www.invisibleshield-slovenia.com/web/

Tanka zaščitna folija, največkrat uporabljena na na novejših touch-screen telefonih (tistih bl soft, po iphone-u se da tut s kluči drgnt, pa nbo praskice), se nalima čez zaslonček in nimaš kej skrbet... Če se bo kej spraskal se bo folija, zaslon ostane nedotaknjen...

Seveda, če padeš na kolesu pr 30-40 km/h ti še vsen vrjetn ne bo kej veliko pomagala, ampak pri kakšnem padcu ure po tleh, pa raznih manjših nezgodah pa pride prav...

EDIT: Verjetno nimajo ravno modelov za naše tekaške ure, ampak kupiš malce večjo, pa obrežeš...
,

Aha, to pol za mene ni glih, ker jaz sem najbolj nevaren na biciklu al pa na rolkah, takih pretresov pa ta folija ne bo zdržala :lol:
Uporabniški avatar
 bluegreen
Ttttttt napisal/-a:Hmmmm moj graf še zdaleč ne zgleda tako :) vrjetno je odvisno od modela ure, jaz imam RS 400, ali ima ta model vse te funkcije??

Čeprav je po izgledu zelo podobna, RS 400 nima višinomera, kadence, temperature..., tako da graf ni isti ker manjka par podatkov. Tudi osebno si jo lastim, pa sem kljub temu z njo izredno zadovoljen.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA