Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mojchka
Pozdravljeni,
malce nenavadno prošnjo imam, oziroma ima jo prijatelj ...
Vsako leto se ta prijatelj udeleži 21ke na malem kraškem maratonu, pred približno 6 meseci pa je dobil sina in posledično bolj malo trenira. Ker mu je it na z mano 8ko malo pod častjo :? (upam, da ne bere tega, hehehe), sem ga prepričala, da bi pa na tale tek, ki se v resnici imenuje "družinski", lahko šel z malim v vozičku. Tako bo vsaj imel izgovor, zakaj ni tekel na 21 :lol:
IN, glej ga zlomka, zagrabil je v to mojo vabico.
VENDAR. Nima tekaškega vozička.
On (in naša (tudi tekaška) Klapa s hrama) bi bili zelo zelo hvaležni, če ima kdo tak voziček za posodit. Verjamem, da bi se ga odpeljal iskat tudi kam dlje (živi pa v kraju, kjer je štart MKM)...
 _katja_
Za tečt ni treba imet nujno tekaškega vozička. Se z večino drugih vozičkov tudi da. Važno, da ima tak dolg ročaj za vozit (da lahko držiš z eno roko) in ne dveh ročajev, vsakega na svoji strani.

Lp
 Nataša
Med tekom z navadnim in prav tekaškim vozičkom je ogromna razlika, sem probala oboje in ponavadi navdušim še vsakega, ki odteče kak krog z našim tekaškim vozičkom. Z veseljem ga posodim, če ga pridete iskat v Kamnik.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA