Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hja čudovita ideja, to o avtobusu.Sedaj je na vrsti samo to, kdo bi to prevzel organizacijsko.Da bi se dogovoril s prevoznikom, ki bi nas odpeljal tja in nazaj.Vmes pa se ustavimo še na njokih, ali pač kdor bi kaj hotel drugega jesti.Stvar človeka posameznega.Potem bi rezervirali celotno gasthaus.In bi morali njoke začeti že delati en dan prej :lol: :oops: Pa hmelov sok bi morali direkt iz tovarne pripeljati, da bi
zadostili vsem željnim potrebam po B - vitaminu.To bi izgledalo tako, kot da bi imeli sindikalni izlet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .Šofer bi rekel, skoraj zagotovo, da takega folka še ni vozil doslej.
Bom vprašal nekega avtobusneg prevoznika koliko bi on hotel za prevoz.Če bi se dalo kaj zmeniti kako in kaj.
Vsak naj še da svoj predlog, ali pa kakršnokoli idejo o izletu v Palmanovo.Italijani bi dejali, da smo se zmotili, da je ponteroso na drugem koncu Italije, v drugi smeri. :lol: :lol: A ko bi videli, da se bomo postavili na startno mesto bi se kar ustrašili.Ko bi pritisnili na štartno pištolo, bi vsi Italijani okameneli od začudenja, kako združno tečemo.
"VSI ZA ENEGA, EDEN ZA VSE"
Tako naj bo geslo nas tekačev Tekaškega foruma in vseh ljudi dobre volje.

ČAO!
P.S. Palmanova prihajamo ahooooooooooooooj!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ups, sem pozabil sedež hm,hm.Ma nekje na avtobusu se bo ža kaj našlo, a kako. :lol: Če ne stoječki pa ležečki!¸
št.2 gremo sedaj obvezno se preštejmo, če je kdo za!

Juhuhu.
ČAO!
Uporabniški avatar
 GaGa
Jaz sem tud za avtobus :clap:. Pa tud za laufat, št.3!!!
Uporabniški avatar
 gorazd
Jest sem tud v igri, sicer me je mal Zagreb matral, samo bo očitno tukaj družba številčnejša, tko da se ne bo težko odločit, morda se pridruži še kakšen Kranjčan :?:
Se bom pa podvizal s prijavo, kot se za Gorenjca spodobi (Matevžev pristop) :D :D
Uporabniški avatar
 gorazd
Prijavljen. Če bo bus prisedem, sicer sem pripravljen peljati. Kranj in okolica, pa spotoma lahko koga poberem.
 Nataša
jst bi tut šla, pa tut z busom, pa Stašo bom premagalaaaaa (yeah, right :? ). JOLI PRESS
Uporabniški avatar
 ales
št 4.
Prijavljen. Tudi mene je zamikala ena hitra enaindvajsetka. Če bo avtobus, seveda v njem. Drgač pa z veseljem z Gorazdom v avtu in upam, prvih deset km z njim na teku...
Uporabniški avatar
 Barb
Glede na to,da ne bom tekla, pa da bom opravila vsaj kakšno koristno stvar, se, če vam je prav, javim, da poberem denar v primeru, da se gre z busom-in pa org. v zvezi z busom.
Samo ponudbe zberemo pa skupaj. :roll:

Prav??? :?:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Barb napisal/-a: če vam je prav, javim, da poberem denar v primeru, da se gre z busom-in pa org. v zvezi z busom.
Samo ponudbe zberemo pa skupaj. :roll:

Prav??? :?:

Prav, pa da ne boš pozabila na TF transparente. A ja, a bo tud kaj sladkega za na pot?

MatjazV
Uporabniški avatar
 Barb
matjazv napisal/-a:Prav, pa da ne boš pozabila na TF transparente. A ja, a bo tud kaj sladkega za na pot?

Na transparente sigurn ne bom pozabila.Itak jih nosim zdej že vsepovsod s sabo.

Glede sladkega je pa tko,kot tisto,a veš:"....če boste pridni dobite še vodo-ko piše nekdo,da imajo bazen!"
Za vas se pa glasi:"Če boste dobro tekli, vas na koncu mogoče čaka še kaj sladkega!"
ali
"Brez dela ni jela!" :P :wink:

Aja,pa še bus bo moral v tem primeru imet hladilnik :wink:

Torej za enkrat je po pregledu teme stanje takšno(če kaj ni v redu,popravite):
1.Barb
2.Ero
3.Pia(samoumevno :? )
4.Marathon
5.MihaPR
6.Lučko
7.Primus
8.Matjaz( :?: )
9.Miro
10.Matjazv
11.Bozo
12.Permentos( :?: )
13.Bajsi
14.Matevž
15.Andrejc
16.Pershing
17.Staša(rez.sedež 13 :wink: )
18.Pegaz
19.Dragons
20.Mihaperme
21.Janika
22.Klavdija
23.Gaga
24.Gorazd
25.Nataša
26.Aleš
+
:?: število članov Poletove ekipe(se bom pozanimala)

Mislim,da bo tole dovolj za bus :roll: :idea: :arrow:
Uporabniški avatar
 Barb
Miha ne bluzi,kdo je pa pod št.5 :shock: :shock: :twisted:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ups,

premik ure se vedno vpliva :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Barb
Ja,ja bom dala jst teb premik ure tja okrog ušes :twisted: ( :wink: )
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA