prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

janzi napisal/-a:
5r002 napisal/-a:
Tudi jaz se že dolgo spravljam na PST... imam pa podoben problem! :mrgreen:
Sem za to varianto (če bo družba). :)

Kdaj in kje na Viču je planiran štart?

Izgleda, da bomo trije, le Matej mora še potrditi in javiti kdaj in kje na Viču se dobimo. Matej, če prideš boš tudi za vodiča, ovčke pa za teboj :D :D :D :D

Bi blo fajn ja! :D
muc napisal/-a:
mušnica napisal/-a:Torej, mojculja, maca in jaz gremo definitivno cel krog ampak tempo bo pa seveda čvekaški, ker se sebi pač ne smemo izneveriti :wink: :wink:
Sotekači dobrodošli, sam ne smejo težit :D :D

Če pridem, bom čist tiho... :--

Saj boš lahko govoril od Jarš naprej, ko bo meni že zmanjkalo sape in se še pritoževat ne bom mogla več :roll:
Sicer sem se sedaj aktivno regenerirala dva dni z nogami v zraku tako, da mogoče ne bo tako hudo :D

Nana, te pokličemo, ko bomo v Kosezah?
Mene jutri žal ne bo :( , sem zgleda eno ta hitro virozo z vročino staknila :--( . Danes je sicer že skoraj ok, ampak zame bolje da jutri še počivam.

Lepo tecite, imejte se fajn... pa drugič :laola
Jaz še cincam, ali bi se vam jutri pridružila za polovičko, ali ne :? . Ravnokar se odpravljam v Lj. in ne vem, ali se mi bo jutri zjutraj dalo še enkrat.
Sklenila sem, da se zjutraj ob 8h pripravim, potem pa v avto in na PST, al pa naravnost
v Kresnice :juhuhu: . Saj zmenjeni ste ob 9h na Fužinah?

P.s.

Pa še skrbi me, da ste punce čist prehitre zame. :oops:
Loni napisal/-a:Nana, a te pokličem, ko bomo na Dolgem mostu?

Ja, Dolgi most je boljša varianta :D Ampak, če bo deževalo, je zeloooo malo verjetno, da pridem :wink:
Ne, niti pod razno, ampak glede na jurišne namene ostalih bom jaz še najbolj pri sapi, da te pokličem. Bom lepo zavila na Podutiški levo in via domicil.
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA