prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Loni napisal/-a:Ne, niti pod razno, ampak glede na jurišne namene ostalih bom jaz še najbolj pri sapi, da te pokličem. Bom lepo zavila na Podutiški levo in via domicil.

Jaz sem se pa že veselila :roll:
Jaz sem se odločila, da danes ostanem kar na našem koncu in se že odpravljam.
Dobro tecite in se vidimo kdaj drugič :D .
Jaz sem štartal ob 4:40. Po dolgem času sem imel s sabo uro. Ker sem bil na tesnem s časom, sem moral na Golovec 2x teči kar se da hitro, da ne bi zamudil starta ob 7h. Ker sem imel samo 1-2 minuti prednosti, sem si prvič lahko privoščil hrano šele na Viču. Tam so me pričakali matej712, janzi in 5r002. Fantje so bili toliko uvidevni in niso zdivjali naprej. Teh skupnih 10 km je minilo zelo hitro. Običajno se mi vlečejo kot jara kača :wink:

Če bi me večkrat kdo spremljal zadnjih 10 km bi mi bilo veliko lažje krožiti po PST :oops:

Resnično hvala za družbo, ostalim pa želim danes veliko užitkov na PST :clap:
Kako lepo so se prijeli ti teki po PST-ju. :clap: :clap:

Sedaj ne morem več nobeden imeti pripomb glede ure starta,
saj je razdeljen od 4h zjutraj pa tja do 9h dopoldan :D :D

pa tudi o lokaciji starta ne, saj sledijo na večih koncih PST-ja :D

A ima sploh lahko še kdo kakšen izgovor, da ne pride :?: :?:
ROSI64 napisal/-a:

Oja, dober izgovor se vedno najde!
Npr.: zakaj bi se 45 min vozil, da bi potem tekal po mestu, če jo lahko takoj za bajto ucvrem v gozd. :D :wink:

LP, vencelj
No, pa sm tud jst opravil s PST-jem. :D
Hvala mateju in janziju za navigiranje in družbo po celotni trasi!!

Zajc nam je delal družbo v začenih km. Pri gradu pa postanek - dobrih 20 min. Hvala loni za super dobre piškote!! :wink:
Do 9ih se je zbrala kar velika skupina... kateri smo dokaj hitro pobegnili (mene je že mal zebl v kratkih rokavih, zato se je blo treba ogret 8) ).

Na trasi je v nasprotno smer teklo kar nekaj znanih forumovcev... :clap:

Za maratonsko razdaljo je blo treba še mal podaljšat traso (do doma). :D

Naslednji vikend jo bom pa tud jst verjetno spet za bajto ucvru (kot ponavad). :mrgreen:
Podaljšana polovička; 19,5 km, mušnica se je junaško podala sama naprej. Midva z vidkulom pa v smeri proti domu.
Kukiji pa itak, nekaj jih je še pri mušnici v prtljažniku na Fužinah. Lahko dobite še kakega, če se podvizate. Sem bila pa dežurni fotograf, intervalčkar, torej, uživala od začetka do konca. Zdaj pa grem malo v piskre pogledat, kaj so mi skuhali :wink:
Tokrat sem se okoli PST pomatral v obratni smeri, s štartom in ciljem v Novih Jaršah.

Srečal celo trumo forumovcev in ostalih tekajočih duš :D . Hvala Loni in Vidkulu za okrepčilo, sem bil brez vsega.

Tempo 4:45 po km je bil kar spodoben. Naslednjič se vam pridružim.

Lp, Matjaž
vencelj napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:

Oja, dober izgovor se vedno najde!
Npr.: zakaj bi se 45 min vozil, da bi potem tekal po mestu, če jo lahko takoj za bajto ucvrem v gozd. :D :wink:

LP, vencelj

:lol: :lol: :lol: :lol:
Moj krstni PST krog.
Samo na kratko, odlična družba, lepa ravninska trasa začinjena z vzponom na Golovec in spustom, lepo število tekačev in sprehajalcev na progi…...bo treba še kdaj ponovit. Tempo smo imeli kar primeren 5:02 min/km. Po pavzi pri gradu je bil manjši problem zopet pognati noge v tek, še sreča da je bil Golovec pred nami.

matej712, 5r002 in zajc, še enkrat hvala za tekaško družbo.

P.S. «fužinski piškotki« so bili pa zakon, če še kdaj pridem na podoben PST bom zmanjšal količino zajtrka. :D :D :D
Pa sem bil spet enkrat zraven in še mladino sem pripeljal na preizkus vzdržljivosti. In bilo je prav tako kot vedno, razdalja in vsi napori postanejo nepomembni če v dobri družbi vso pot kramljaš in uživaš v naravi. Še prehitro je minilo. Glava bi šla na polovički še kar naprej v drugi del ampak noge so bile odločno proti, pa smo raje šli kar čimprej nadomestit porabljeno tekočino in kalorije. Neverjetno veliko vtisov se v kratkih dveh urah nabere ampak eno malo "herojstvo" me je še posebej spomnilo zakaj mi je TF družba vedno znova všeč: po 14 km sem bil že precej utrujen ko je Cormi na vrhu stopnic na Brdo brez pomišljanja zgrabila malega pohodnika z otroškim kolesom in ga ročno odnesla materi v dolino ter se potem še v drugo zagnala navzgor in naprej proti 33 kilometru. That's the spirit kot bi rekel Razi...
Moj drugi PST je bil pa čisto nor :laola
Na začetku malo zbezljala ampak še pod vrhom Golovca ugotovila, da ne bom prišla nazaj do Fužinca, če bom letela za polovičkarji :P :P Pridno počakala počasnejše in v zmernem tempu smo z Vidom in Loni odtekli do bajerja - srečali kar nekaj znanih obrazov :D .
Nato pa sama naprej - z mojim strašnim smislom za orientacijo bi lahko pristala tudi na Šmarni :wink: - no skoraj :lol: :lol: Pa je bilo vse lepo označeno in sem malo spremenila traso le za Bežigradom, namesto do mlekarn (ker tako nisem računala na zajca) kar direkt do dunajske in potem po trasi naprej. In je kar letelo (vse je pač relativno :lol: ) in sem tempo do konca pospeševala, z nasmehom čez ušesa :D .
Je pa čisto pasalo teči v tišini :--
Za Polonine cookije sem se pač žrtvovala, ker na Fužinah ni bilo ne duha ne sluha o nikomer dokler nista pritekli še maca in marjana - bravo obema :clap: :clap:
Doma pa še en krog s psom, da ne bodo trde noge jutri :P
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA