Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 gregorb
27. Gregorb - z rezervo cca 90% zihr
Uporabniški avatar
 Staša
O, Barb, zakon, da si se kar sama javila :) Jaz pa obljubim, da bom zbrala ponudbe za bus. Prav? Bom do srede..

Sicer pa sem danes odtekla daljši trening week 8:
Sunday: Your weekly long run nudges up to 8 miles. That's nearly two-thirds the distance of the half marathon. When you see the 8-mile sign on race day, you will have only 5 more miles to run. Did I say "only?" Hey, at this level of training, a 5-miler is a no-brainer. You're getting tough. On these long runs, practice race strategy. Most important is drinking. If you can't find a friendly fountain to run past, you might consider investing in a water belt.

:P :P :P

Je bilo ful luštn, pila nisem vmes, je pa bilo mal dežja. Kolena se skozi nekaj oglašajo, ampak sam nekaj težijo, če jih nimam takoj zamar, se kmalu umirita.:? Ko razvajena otroka. Jih bom že ugnala, ni vrag, tut jest znam bit zoprna!!! :evil: Sam gre pa res počas. Joli, tokrat ti ne bo težko, da me boš prehitela... saj greš, ne?!?

:wink:

A ni dobr, ker ni treba bit v službi... :P :P :P :P :P :P
Uporabniški avatar
 MatjazV
Ja super, to, da ni treba danes u službo!

Z dolžino sem opravil že včeraj - pribl. 21 km. Sem probal, če so noge že kaj boljš, da ne bom šel v Palmanovo samo na uro gledat. Je kar šlo ni pa še 100%.

Danes bom malo lenoharu, to tud prav pride.

MatjazV
Uporabniški avatar
 MihaPR
Nekateri v službi :( Drgac bom pa zajček v Palmanovi :)
Uporabniški avatar
 Tupolyew
Ej, če bo pa res bus, pa obljubim, da nardim eno reportažo al za Polet al pa Extreme. Ni panike, bo med laufom pa šofer na škljoco pritskal. Pisal bom pa kasneje. Sicer pa tud sljužba... :? Itaq da je za nas iz časopesov danes ponedeljek... :cry: Bo pa zato cekinček kakšen viška padel, če bom priden!!! :P Mimogrede, sem pa naredil zjutraj ob sedmi eno razpaljotko v breg... Dijo mijo... Palmanova večeras mora pasti! :twisted: Tito
Uporabniški avatar
 Barb
Staša a sem ti rekla,da imam filing da Tupolyewa poznam :lol: :lol: ,.....hah,moj sedmi čut me še ne vara :P

Pa da te še reda naučimo.Piše se:

28.Tupolyew :wink:
Uporabniški avatar
 Tupolyew
A sem jaz lahko 28.? Čakej... :roll: Ja, 28. Pa tud rezervni šofer sem lahko. :P Letos januarja sem v Anterselvi na biatlonu sredi noči šoferju, ki je šel na WC, sunil avtobus in šel v disko po klapo, da bi jih razvozil po apartmajih. Pa so bili potem nekaj policisti tečni. :evil: Sem se pa naučil dobro italijansko: Kaco duro!!! Samo ni to fajn 8) Italjanu rečt...
Uporabniški avatar
 Fotr
29. Fotr

Barb, prijavljam se za avtobus v Palmanovo, tudi zemljevid sem si že skopiral. :D

Slika
Uporabniški avatar
 Tupolyew
Red dust town rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!
Uporabniški avatar
 Fotr
Tupolyew napisal/-a:Red dust town rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!

Yesssse!Nice Town. :twisted:
Uporabniški avatar
 haupi
Zdravo,

letos me zagotovo ne bo z vami na busu :( . Bom pa za vse forumovce držal pesti in obljubim, da si dam Palmanovo v koledar za naslednjo sezono!

Uživajte, želim vam predvsem lepo vreme na teku v Italiji. Pa hitre noge!

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 miro
Nekaj sem že spraševal za avtobus, iz gorenjske .Šofer večkrat vozi gor po nakupih. Za ceno bo še povedal, pa sporočim barb.
Prištejte še mojega sina.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Barb
miro napisal/-a: Prištejte še mojega sina.

30. Mirotov sin

ki mu je ime :?: :?: :roll:
Uporabniški avatar
 miro
Mirotov sin - Roman
Uporabniški avatar
 Tupolyew
Če hoče kteri od prevoznikov več kot 0,8 evra na kilometer (vozilo + šofi + benz + malca za šofija + cestnine + prijazen nasmeh + čakanje), je to že tisti iz "Male šole židovstva :shock: " Je pa razdalja od Mirota :D in njegovega sina :) do Palmanove via Ljubljana + Lohatec, pa nad Trstom, ki je kljub temu, da se ne zdi, vendarle najkrajša, točno 217 km. Pol pa dihitron v roke, pa gremo izračunavat... :?: :?: :?:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA