vencelj napisal/-a:Včasih malo pametujem...
http://goyourownway-vencelj.blogspot.co ... malno.html
Beri, če hočeš, če se ti ne da, raje ne...pojdi naprej svojo pot...
lp
Hehe, Vencelj, vem, da v to temo v glavnem ti zapisuješ svoje misli, pa sem pomislila, da bi še jaz kakšno dodala. Ali je pametna ali ne pa ocenite sami

. No ja, saj če zapisuje misli ženska, je že pod vprašanjem, da je lahko misel sploh pametna

Pod vprašanjem je tudi to, da jo bo kdo prebral in se ne preveč pokroviteljsko odzval nanjo. Ja, ne morem, da ne bi bila feministična, čeprav se mi vedno bolj dozdeva, da tudi ženske ne naredimo nič in vdano čakamo (govorim na splošno, noben konkreten primer, vključno z mano-včasih).
Ko pa si že na blogu napisal, da se sprašuješ kaj je normalno in kdo, pa lahko povem, da sem ravno danes pomislila, ali je bit zadovoljen (in seveda s tem normalen/usklajen z normami družbe, ker če si zadovoljen/normalen, nisi konflikten in s tem nikomur v zobeh) res smisel življenja. Ker jaz potem postanem lena in se začnem dolgočasit. In ravno danes zjutraj sem pomislila, da me ima, da bi spet kaj ušpičila, pa čeprav pobrala sosedom jabolka z drevesa

Ali pa komu zalepila čigumi v ključavnico od avtomobila. Ali pa na triatlonu hitremu in lepemu Davidu zavezala superge skup. Ali pa šla na Sidartin koncert in se drla kot kakšna histerična baba. Al pa naga tekla po Čopovi.

V glavnem, Vencelj, vse samo da ne bi bila normalna.
Seveda, ko rečemo za nekoga, da je normalen (in nasprotno zmešan) nimamo ravno v mislih kakšnih psihičnih bolezni, ampak res verjetno to, da bolj ali manj odstopa ali ne od našega "normalnega" načina razmišljanja in življenja.
Živeti v skladu z družbenimi normami je vsekakor dolgočasno početje in zdravju škodljivo

Evo pa sem zapisala svoje misli. Čist po babje, mal nametano z vseh vetrov nekaj in brez rdeče niti. Lp, sONČKA