Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 levinja70
Končno smo dočakali sonček in z njim več pozitivne energije. Tudi pust :hehe: je za nami in od danes naprej je čas za 40 dnevno popolno abstinenco pitja (za nekatere) :beer: in podobnih pijač in zame objluba, da se za 40 dni odpovem vsem slaščicam :lol: :lol: . Misija skoraj nemogoče ali obljuba dela dolg :?: :?: .
Pa še za kaj drugega se bo v teh 40 dneh našel čas.
Vse to me ne skrbi me pa vse bolj špika v želodčku, ko pomislim na 27, ki se približuje z nadzvočno hitrostjo. Ja priznam, bolj ko berem vaše poste o uspešnosti Gorice, bolj me stiska in bolj me obdajajo dvom ali bom zmogla, ali je prav, da sem se odločila za 21. Konec koncev to le ni mačji kašelj. In najbolj me je strah, da cilja ne bo nikjer več, ko bom pripolžala v cilj. Vendar so tu tudi želje. Srečno odteči svojo prvo polovičko v limitnem času.
Poleg vsega pa sem ugotovila, da se ravno v noči iz 26 na 27 prestavi ura in nam odnese še uro spanca. :cry: :cry: . Ma ko pomislim na Sežano resnično postanem depresivna ali drugače vse vidim zavito v črnino.
Uporabniški avatar
 lenči
Levinja, ti lepo pridi v nedeljo na tek in ti bom vse črne misli "izbila" :lol: :-- iz glave. Sem ti že povedala, da si odlično pripravljena in sploh ni debate o uspešnosti, gre samo za vprašanje časa, koliko pod 2.15 boš prišla v cilj :laola . In seveda boš imela v cilju zveste polžje navijače, ki bodo navijali zate :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:Levinja, ti lepo pridi v nedeljo na tek in ti bom vse črne misli "izbila" :lol: :-- iz glave. Sem ti že povedala, da si odlično pripravljena in sploh ni debate o uspešnosti, gre samo za vprašanje časa, koliko pod 2.15 boš prišla v cilj :laola . In seveda boš imela v cilju zveste polžje navijače, ki bodo navijali zate :clap: :clap:

Ni se za bat itak pridem. V nedeljo sem imela tri čudovite zajčke, ki so mi držali tempo. Tempo pa tak, da sem mislila, da mi je Polar spustil dušo :lol: :lol: Sicer so mi v tretjem km (na hribu) lepo ušli naprej a sem jih ves čas gledala v hrbet in poizkušala držati konstantno razdaljo. Moji zajčki so jo mahnili na 9 sama pa sem zavila v cilj na 6 km.
o 2,15 pa sanje so dovoljene ........ :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 Ananda
Levinja, v to, da ga bos pretekla, itak nihce ne dvomi. :wink:

Punce, ki greste ze na drugo polovicko ta mesec, vam pa svaka cast. Sama sicer ze pocasi delam nacrte za naprej, ampak niti pomislit nocem, da bi ta mesec na tekmi odtekla se eno tako razdaljo. Za lasten gust ja, na cas pa ni sans. Tako da kapo dol pred vami! :clap:
Uporabniški avatar
 Ksenija
Levinja, črne misli izbriši ;) seveda boš zmogla in to več kot odlično... videla te bom le v tazadnjo pa še to ne dolgo ;)
jaz danes opravila prvi trening po gorici in sem zadovoljna... počasi se mi vrača občutek, da tečem ;)
ananda, hvala... in verjemi, da bi tudi ti zmogla ;)
lenči, ti si pa tako carica :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Danes sem pridno oddelala prve intervale po treh mesecih :oops: . Uh, še dobro, da sem bila iz službe naspidirana...po teku pa sem se počutila božansko. In nato odpeketala še nazaj v Ljubljano na snemanje plavanja...pa da vidimo to videosmešnico...vsaj malo bo pomagalo verjetno pri izboljšavah
Ampak tole ponočevanje ni zame, sem čisto "iztirjena"...še dobro, da imam jutri dopust, ker krtarim :lol: :--
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:Danes sem pridno oddelala prve intervale po treh mesecih :oops: . t, ker :lol: :--

:clap: :clap: :clap: Tudi mi smo jih delali v Žalcu. Bilo je čudovito le naš trener je bil malo strog. Vsi intervali so morali biti narejeni v istem času. :( :( To pa pri meni ni šlo. Vse skupaj je bilo bolj podobno gledanju na uro, premzanju in šprintu. :lol: :lol: V poduk mi je Sandijev stavek, da vaja dela mojstra. Upam, da tudi pri meni. :--

Ksenija napisal/-a:Levinja, črne misli izbriši ;) seveda boš zmogla in to več kot odlično... videla te bom le v tazadnjo pa še to ne dolgo ;)
jaz danes opravila prvi trening po gorici in sem zadovoljna... počasi se mi vrača občutek, da tečem ;)
ananda, hvala... in verjemi, da bi tudi ti zmogla ;)
lenči, ti si pa tako carica :clap:

Ksenija :clap: :clap: , nisem vedela, da se vidiva (saj se :?: :?: ) v Sežani. Ma dobra si mi ti mačka, da si takole zagrizla v veliko kislo a sočno jabolko. :clap: :clap: .
Pa naj kdo reče, da polžki nismo zakon. :rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 IRA
Daan.....

Da se še jaz pofočkam... jaz tudi tečem.
Tale Gorica je bla res balzam za dušo in "gnojilo" za motivacijo :laola

V torek sem hotla na Rožnik, ampak je potem vmes prišla priložnost, da grem fotografirat maškarado v vrtec. Nisem se ji mogla upret. Sem šla pa sama en velik krog odteč. Se mi je zdelo, da sem kr hitela... me je skos skrbelo, da ne bom pozna. Ure pa nisem imela s sabo, tako, da ne vem, če je res letelo al se je men samo tako zdelo :mrgreen:

Včeri pa sem šla na prvi trening h Urbanu. Ej luštno.
Predelali smo cel rožnik po dolgem in počez. Družba super... sicer sem mela kr veliko tremo, ker z mojimi klanci letos ni blo nič, še s tekom bolj malo. Ampak mi je šlo super. Pomojem lahko prvič letos rečem, da sem z lahkoto tekla. Sicer počasi, ampak sem res uživala in se imela lepo. Klanci pa so tut šli.
Vsekakor bom še šla.

In tudi jaz grem v Sežano, seveda :clap:
Se vidimo tam :mrgreen:
 *Irena*
Ne vem kaj se z mano dogaja. Namesto, da bi mi tek dal energijo, mi jo jemlje :( :( . Včeraj sem komaj odtekla 10 km, res da je bila proga s klanci, pa se vendar nikoli ne počutim tako, kot sem se v tem tednu obakrat po teku. Sedaj sploh nisem več prijetno utrujena po teku, temveč ornk zmatrana in zaspana. Res da nisem nočni tič, ampak da grem spat že ob 20.00-ih, to pa ni normalno :bum: . In spim kot top do pol šeste zjutraj. Tako, zdej sem malo potarnala, ker me je strah zaradi Sežane, ki sem se jo vseskozi veselila, zdaj me počasi mineva :?
Uporabniški avatar
 levinja70
IRA napisal/-a:Daan.....

Da se še jaz pofočkam... jaz tudi tečem.
Tale Gorica je bla res balzam za dušo in "gnojilo" za motivacijo :laola

V torek sem hotla na Rožnik, ampak je potem vmes prišla priložnost, da grem fotografirat maškarado v vrtec. Nisem se ji mogla upret. Sem šla pa sama en velik krog odteč. Se mi je zdelo, da sem kr hitela... me je skos skrbelo, da ne bom pozna. Ure pa nisem imela s sabo, tako, da ne vem, če je res letelo al se je men samo tako zdelo :mrgreen:

Včeri pa sem šla na prvi trening h Urbanu. Ej luštno.
Predelali smo cel rožnik po dolgem in počez. Družba super... sicer sem mela kr veliko tremo, ker z mojimi klanci letos ni blo nič, še s tekom bolj malo. Ampak mi je šlo super. Pomojem lahko prvič letos rečem, da sem z lahkoto tekla. Sicer počasi, ampak sem res uživala in se imela lepo. Klanci pa so tut šli.
Vsekakor bom še šla.

In tudi jaz grem v Sežano, seveda :clap:
Se vidimo tam :mrgreen:

Še ena pogumna polžka, ki bo obdelala kar dve polovički v enem mesecu :clap: :clap:

Tudi sama sem bila pri Urbanu. Sicer sem obiskala le en njegov tečaj teka (lansko leto), a sem veliko odnesla iz njegovega predavanja in analize teka. Tako, da kar pogumno naprej. :laola
Uporabniški avatar
 levinja70
*Irena* napisal/-a:Ne vem kaj se z mano dogaja. Namesto, da bi mi tek dal energijo, mi jo jemlje :( :( . Včeraj sem komaj odtekla 10 km, res da je bila proga s klanci, pa se vendar nikoli ne počutim tako, kot sem se v tem tednu obakrat po teku. Sedaj sploh nisem več prijetno utrujena po teku, temveč ornk zmatrana in zaspana. Res da nisem nočni tič, ampak da grem spat že ob 20.00-ih, to pa ni normalno :bum: . In spim kot top do pol šeste zjutraj. Tako, zdej sem malo potarnala, ker me je strah zaradi Sežane, ki sem se jo vseskozi veselila, zdaj me počasi mineva :?

Čim manj se obremenjuj s Sežano. Sama sem jo dala na ignor :lol: . In sedaj tečem za užitek. Morda si preobremenjena ali tečeš preveč?. Malo počitka nato še kak tek na izi in v Sežani bo letelo, da se bo kar kadilo. :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Sva z Levinjo danes druga drugo "preganjali" in spodbujali na progi :clap: , vetru se nisva pustili :lol: , vreme je bilo pa prav kičasto :clap: .
Levinja, Sežana pa kot sem rekla, samo odloči se, koliko pod 2.15 boš šla...pripravljena se odlično, super ti gre, kondicije dovolj, hitrosti tudi :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, miganje se je pričelo :clap: , sedaj pa le nadaljuj :wink: , prihodnjič lahko tudi odtečeva, klepetam še vedno lahko :D .
Uporabniški avatar
 levinja70
Kot sem si obljubila sem se v soboto na gregorjevo v jutranjih urah podala na tek ma Kunigundo, kjer imata starša zidanico. In potem nazaj dokler bo šlo. In šlo je celih 22 kh še nekaj. S seboj sem imela fotoaparat in z njim zabeležila nekaj slikic.

Čisto do konca ni šlo. Ostalo mi je še kakšnih 6 - 7 km. A sem se morala malo šparat, kajti v nedeljo sva se z Lenčipodile po Celju in odtekli lepih 9 km.

http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 7e8f2b5d27
Nazadnje spremenil levinja70, dne 14 Mar 2011, 19:36, skupaj popravljeno 1 krat.
 *Irena*
levinja70 napisal/-a:Kot sem si obljubila sem se v soboto na gregorjevo v jutranjih urah podala na tek ma Kunigundo, kjer imata starša zidanico. In potem nazaj dokler bo šlo. In šlo je celih 22 kh še nekaj. S seboj sem imela fotoaparat in z njim zabeležila nekaj slikic.

http://www.facebook.com/album.php?fbid= ... 350&ref=pd

Čisto do konca ni šlo. Ostalo mi je še kakšnih 6 - 7 km. A sem se morala malo šparat, kajti v nedeljo sva se z Lenčipodile po Celju in odtekli lepih 9 km.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Ne vem, če si bom s tabo upala na prvo polovičko :oops:
Še enkrat :clap: za pretečene km.
  • 1
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA