prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
 dpop
ero napisal/-a:zdaj se ve, kdo je največji čvekač :twisted: pardon, najbolj ploden in koristen pisec na tem našem preljubem forumu...

Gledam grafe... pa mi nekej ni jasno...

od aprila letos se je zelooo povecalo stevilo objav....
jaz sem se vcalni 8. aprila...

a je med tema dvema dejstvoma kaksna povezava??? :wink:

LP Darko

P.S. OBLJUBIM... ne bom več!!!!!!... manj pa tudi ne

P.S.S. ehhh... vzemte mene kot eno maskoto TF...
(Veliko grmenja malo dežja PRESS)
Uporabniški avatar
 Dule
Pohvala Erotu za tako natančno evidenco :wink: .
No enkrat sem za spremembo čisto spredaj, odličen peti :lol: :lol: !!
Vendar se bojim, da bom kmalu iz deseterice saj so tik za menoj bolj pridni pisci: dpop, Barb, stasa, Lučko, lojzeP, Bor.... :D :P .

Impresivna je tudi številka novih članov foruma: 75 novih na en mesec (in to že dva mesca zapored) :lol: :lol: . Res smo MEGA :lol: !!
Uporabniški avatar
 runner
108 novih clanov v Oktobru!!!
Novi rekord. Je to kaj povezano s LJ maratonom? Mogoce zastavo TF? Kdo ve... kdo ve...
Uporabniški avatar
 gregorb
Ero, zanimiv podatek bi bil, koliko ur na mesec ni nihče od članov on line! Verjetno je cifra okrog par minut.
Pa tudi podatek, kdo najdlje visi na Forumu. Čeprav to ne pomeni dosti, saj se lahko prijaviš in greš spat, pa vendar le?
 dpop
runner napisal/-a:108 novih clanov v Oktobru!!!
Novi rekord. Je to kaj povezano s LJ maratonom? Mogoce zastavo TF? Kdo ve... kdo ve...

Statistika... hmmmm....

Takole na hitro sem preštel vse "objave" teh NOVIH članov...
tam okrog 155 jih je... toliko ih je imela samo Nataša prejšnji mesec....
Kar pomeni da so te novi člani samo "bralci"??? in da tole postaja
"čitalnica"???

Haloooo.... ljudje.... dajmo pisaaaaaaaat

1195 Darko

P.S. Dajmo narediti statistiko koliko ljudi napiše več kot
en prispevek na mesec???... ali pa koliko ljudi napiše nekaj
prispevkov potem pa poniknejo???
Uporabniški avatar
 Staša
gregorb napisal/-a:Ero, zanimiv podatek bi bil, koliko ur na mesec ni nihče od članov on line! Verjetno je cifra okrog par minut.
Pa tudi podatek, kdo najdlje visi na Forumu. Čeprav to ne pomeni dosti, saj se lahko prijaviš in greš spat, pa vendar le?

Pa sej to ni važno!!! Enkrat sem slišala nekoga, ki je rekel: "jaz pa vedno pazim, da se NE pojavim med prvih 10." Torej...
 dpop
Staša napisal/-a:"jaz pa vedno pazim, da se NE pojavim med prvih 10."

Vsak izgovor je dober :wink: :lol: :lol:

1196 Darko

P.S. Če bi se vsi držali tega pravila, hmmmm... kaj pa bi
DANES brali... :wink: :? :roll:
Uporabniški avatar
 Barb
gregorb napisal/-a:Ero, zanimiv podatek bi bil, koliko ur na mesec ni nihče od članov on line! Verjetno je cifra okrog par minut.

Jst se tud čist ne strinjam s tem.
Ker ma primer,ko pridem v službo se prijavim,pol pa včasih ravno tolk,da uspem uč vržt na forum,da zgolj vidm,kaj vse bom doma brala.
Vi vsi pa mislt,da itak skoz bulm v ekran. :?
Uporabniški avatar
 Vlajko
Kdaj bo to zopet "proradilo"? :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

To Vlajko i mene zanima. Noko sem jest spraševal po tem si me spraševal kaj me zanima kje sem na lestvici a tud tebe to zanima.

:P :P MA SMO SE SAM HECALI. :P :P

ČAO

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA