Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

lesjakd napisal/-a: ...vidim je veliko govora o supermaratonu Zagreb-Čazma Tudi mene sta danes Samo in Zdravko navdihnila na ponovni iziv :) Vendar sem naletel na manjšo oviro...
Zanima me glede prevoza, če ima kdo kakšno prosto mesto v avtomobilu ...

Tudi to oviro smo prebrodili
Najmanj eno nogometno moštvo iz štajerskega konca jutri na startu, juhuhu
ZG-Čazma je res tek,katerega se veselim :laola
raf napisal/-a:potem se vidimo na trgu. Kakšen bo razpoznavni znak, ker zgleda, da bo velika gužva ? oziroma kje je točka za informacije,kjer se prijavimo

Če se postaviš pod spomenik s konjem na trgu in pogledaš pravokotno na tire tramvaja, je agencija na leve strani.
Na sliki smo obrnjeni proti prijavnici :D
Slika
ZdravkoC napisal/-a:
lesjakd napisal/-a: ...vidim je veliko govora o supermaratonu Zagreb-Čazma Tudi mene sta danes Samo in Zdravko navdihnila na ponovni iziv :) Vendar sem naletel na manjšo oviro...
Zanima me glede prevoza, če ima kdo kakšno prosto mesto v avtomobilu ...

Tudi to oviro smo prebrodili
Najmanj eno nogometno moštvo iz štajerskega konca jutri na startu, juhuhu
ZG-Čazma je res tek,katerega se veselim :laola

:) In če ne bi bil Zdravko takšna duša, ne bi bila ekipa Spartathlon prikrajšana za eno mesto v kuferamu :) Zdravko najlepše hvala, ti in zafira sta CARJA.Brez vaju DaDe ne bi bil včeraj v Zagrebu in tudi ne bi imel danes vseh žuljavih nog :) :clap: :laola :clap:

Zahvala gre tudi na stran Alje, ki je bila v glavni vlogi SUPORT TEAM-a :clap:
p.s. Alja, za tolažbo....Tudi jaz vem kako je, ko zebe v roke, ko voziš :) Ko sem se še včeraj peljal v Celje me je tudi nazeblo v ročice :mrgreen:

Super se je izteklo, še več takih prijetnih tekov si želim in take prijetne družbe kot je bila včeraj!
ŠPARTATHLON you ROCK :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA