Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Lepo organizirana tekma, čestitke organizatorju :clap:. Proga precej razgibana in ne preveč lahka. Sem se kar namučil. Očitno se v nogah poznajo težki treningi.

TF zelo številčen. Celo Fotra smo po daljšem času spet srečali :D . Hvala vsem za super družbo, še posebej mojima kopilotkama Špeli* in Maci.

Nekaj FOTK.

Lp, Matjaž
Uporabniški avatar
 miro
Kot je napisal že Matjaž - organizatorji se res trudijo, vsako leto so boljši - upam, da bodo tako še nadaljevali.
Tudi "nova" lokacija starta se mi zdi zelo primerna, malo nas le odvrne, od trgovin, in množice nakupovalcev, vendar če si dovolj zgodaj si lahko še vedno ogledaš ponudbo,ter se nato podaš na start.

Zasedba TF klasično dobra,uspešna,dobrovoljna,ženski del tudi najlepši, pa kaj bi še pisal....

Se vidimo drugo leto ponovo?
No jaz se bo udeležil tudi naslednjega teka, seveda, če ne poseže višja sila vmes :)

Miro

Ps: Matjaž hvala za fotke!
Tudi jaz sem bila na tem teku in tudi meni je bil všeč.
Za 3 evre štartnine smo dobili tek z zelo dobro organizacijo, lepo asfaltno progo, odličnimi testeninami ... edino pripombo imam na vreme, ker je bilo precej hladno, zaradi vetra.
S svojim časom sem zadovoljna - 49:16 na 10 km še nisem tekla, in čeprav so Garmini izmerili 90 metrov manj, bi si zaradi ne povsem ravnega terena to lahko štela za nov osebgni rekord. :D :D Kaj bi šele bilo, če bi vzela asfaltu primerne superge, namesto da sem v pričakovanju blata in težko prehodnih poti s sabo vzela tiste superge, ki jih je najmanj škoda. :? :lol:
Kljub temu pa je bilo to zaradi hude konkurence to dovolj le za 4. mesto.

Hvala Matjažu za vožnjo in za fotke in čestitke njemu in vsem drugim za medalje! :clap:
Ja, tudi meni je bil všeč današnji tek, super je bilo :D . Čestitam vsem :clap: , mislim da nas je bila večina z današnjim tekom in rezultatom zadovoljna :) ; dober trening za Sežano.
Na ta tek še pridem, imeli smo se res fajn, dobra družba in hvala Matjažu za fotke in tudi organizatorju seveda :) .
Imejte se lepo in se vidimo v Sežani :laola
Uporabniški avatar
 ris9
Super organizacija, super trasa, vsako leto večja udeležba, dobra družba, fajn testenine po teku + banane + biskvitki 8) 8) , uglavnem ČESTITKE organizatorju!! :laola
Je pa težka proga ja...
Moj garmin je pokazal "samo" 30 m manj kot 10km :D :D :D tako da bom ta tek štel kar pod 10ke :wink:
ris9 napisal/-a:Moj garmin je pokazal "samo" 30 m manj kot 10km :D :D :D tako da bom ta tek štel kar pod 10ke :wink:

Ja res lepo izmerjena proga :clap: . Tudi meni je Garmin pokazal samo par metrov manj, verjetno zaradi sekanja ovinkov :D :laola
Še moja ocena za prečudovit 4. Spomladanski tek. Zelo sem vesel, da mi je uspelo prebiti zid in se po dolgem času udeležiti kakega krajšega teka a posebno v domačem kraju in to prvič :D . Zadovoljen sem tudi s časom, zato, ker sem prvi km tekel celo 9 minut zaradi zbeganosti in nastavljanje garmina, a nič zato :roll: . Namen je bil PRITI V CILJ !
Še enkrat pohvale organizatorju za odlično izpeljan tek :clap: :clap: . Se vidimo nasljednje leto z mojo družinico na štartu :laola .
Uporabniški avatar
 Tjas
Ja, pričakovano krasen tek, prijetna družba in dobri makaroni. Pa številke vračajo spomine na že precej oddaljene čase smučarskih tekem, ko smo bli še cicibančki :wink: Škoda edino, da se jih pol ne da s sabo vzet pa doma na zid nalepit, ob številke s spominov vrednih tekov.

Takle uvod v sezono si privoščim tudi drugo leto :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA