Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

mislim, da nisem edini nezadovoljen :cry:

Škoda da imamo ravno na obali, ki je najlepši del Slovenije take organizatorje, ki amatersko delajo dirke. Izračunajte, če je bilo vsaj 500 tekačev po 15 evrov, to je lep denar. Brez merjenja časa, par sponzorskih nagrad, brez označene proge, zmedeni šoferji. Se je pa poznalo od lani, precej manj tekačev, manj gužve. Že vedo zakaj.

Vsaj sonce je bilo.

Ma, pa kaj bi se jezil, me bodo v Sežani potolažili. :D

"bachus" se ti bom kar pridružil v komentiranju Mr.nergača "manjolo"-ta, tudi sam upam, da ga bodo zadovoljili v Sežani, predvsem pa višina prijavnine. Glede na to, da tudi sam organiziram podobne prireditve, bi vsem podobnim svetoval, da se napotijo na atletske stadione in tam uživajo v vsej "varnosti", natančno izmerjenim metrom, jasno označeni poti...vsem nam, ki v teku resnično uživamo pa naj prepustijo vse tisto in predvsem tisto, kar nam mati narava nudi sleherni trenutek, lepoto nepredvidljivosti...Ker podobni nergači ne zmorejo in ne znajo ceniti dela vseh tistih prostovoljcev, ki so vsak trenutek pripravljeni priskočiti na pomoč, se jim bom v imenu vseh dobrovoljčkov zahvalil jaz. Kar se pa tiče denarja le to, prepričan sem, da se nergačem nita sanja ne koliko ur dela, pogajanja, zbiranja soglasij, koordiniranja je potrebno za organizacijo take prireditve. Žalostno ampak res danes 15 eurov predstavlja le še skromno kosilo z enim hodom + pijača+parking.

Z vsem spoštovanje bomo vsi "mojmiri" v pričo podobnih komentarjev, prireditve še bolj zavzeto organizirali v prepričanju, da je najpomembneje prijetno neobremenjeno druženje, če pa vse to poteka v sklopu rekreativne NETEKMOVALNE(rekreativni tekači smo in bomo vedno tekmovale le proti samim sebi) aktivnosti smo zmagali.
lekdo123 napisal/-a:
manojlo napisal/-a:mislim, da nisem edini nezadovoljen :cry:

Škoda da imamo ravno na obali, ki je najlepši del Slovenije take organizatorje, ki amatersko delajo dirke. Izračunajte, če je bilo vsaj 500 tekačev po 15 evrov, to je lep denar. Brez merjenja časa, par sponzorskih nagrad, brez označene proge, zmedeni šoferji. Se je pa poznalo od lani, precej manj tekačev, manj gužve. Že vedo zakaj.

Vsaj sonce je bilo.

"bachus" se ti bom kar pridružil v komentiranju Mr.nergača "manjolo"-ta, tudi sam upam, da ga bodo zadovoljili v Sežani, predvsem pa višina prijavnine. Glede na to, da tudi sam organiziram podobne prireditve, bi vsem podobnim svetoval, da se napotijo na atletske stadione in tam uživajo v vsej "varnosti", natančno izmerjenim metrom, jasno označeni poti...vsem nam, ki v teku resnično uživamo pa naj prepustijo vse tisto in predvsem tisto, kar nam mati narava nudi sleherni trenutek, lepoto nepredvidljivosti...Ker podobni nergači ne zmorejo in ne znajo ceniti dela vseh tistih prostovoljcev, ki so vsak trenutek pripravljeni priskočiti na pomoč, se jim bom v imenu vseh dobrovoljčkov zahvalil jaz. Kar se pa tiče denarja le to, prepričan sem, da se nergačem nita sanja ne koliko ur dela, pogajanja, zbiranja soglasij, koordiniranja je potrebno za organizacijo take prireditve. Žalostno ampak res danes 15 eurov predstavlja le še skromno kosilo z enim hodom + pijača+parking.

Z vsem spoštovanje bomo vsi "mojmiri" v pričo podobnih komentarjev, prireditve še bolj zavzeto organizirali v prepričanju, da je najpomembneje prijetno neobremenjeno druženje, če pa vse to poteka v sklopu rekreativne NETEKMOVALNE(rekreativni tekači smo in bomo vedno tekmovale le proti samim sebi) aktivnosti smo zmagali.

Drugič probaj tako, da bo bolj jasno :D Se pa strinjam s tabo :clap:
manojlo napisal/-a:mislim, da nisem edini nezadovoljen :cry:

Vsaj sonce je bilo.

No, mene letos ni bilo. Zaradi prehlada in napovedi vetra sem se odločila vsati doma, sem pa prepričana, da je bila tekma dobro organizirana.

Sprašujem pa se KAKO te bodo v Sežani potolažili? Mojega lanskega rezultata še vedni NI, ko sem hotela z njimi kontaktirati ni bilo niti njih :roll: , letos pa mi na ceno 33eu ponujajo 5eu popusta :roll: :roll: :roll: :lol: :?: .

:wink:
Hej hej ...

Tudi jaz sem bila s tekom zadovoljna, nad svojim rezultatom pa itak presenečena in šokirana. Štartala sem čisto zadaj ... in se po par sto metrih začela gužvat naprej.
Mi gre na živce gužva in me je kar gnalo.

V cilj sem prišla v 49:40 kar je zame definitivno najhitrejši tek ever.
Takega tempa nisem videla še nikoli :D
(pa upam, da ga še kdaj).

Meni je Garmin pokazal 500m manj kot je uradna dolžina proge, tempo 5:45, torej ... če je bila proga v resnici daljša je bil tempo še boljši. Skratka, super! :D

Zmotilo me je edino to, da je treba v cilju takoooooooooooo dolgo čakat na vodo.
Ubijala bi za enega prijaznega človeka, ki namesto medalj tala vodo ... medalje bi ble zarad mene komot tam na koncu, kjer je bila voda ... do tja pa seveda dolge kolone...
To je edino kar meni ni blo glih najboljše no.

Drugače pa super tek, super vreme, super družba ... ljudje prijazni in strpni...
Pa še Špela, hvala za telefon :-- :mrgreen:

Sem mislila, da sem sfalila moj prevoz pa šele kasneje ugotovila, da sem bila v cilju 15minit prej kot je bilo dogovorjeno :)
Še moj feedback ne sme manjkati :wink:

Mojmir, vsaka ti čast.. :laola parkiranje urejeno, gužve na cilju ni bilo, postrežba na višku (vsi dobili vse, predvidevam), tvoja duhovitost pri kometiranju več kot zadostna.. Skratka, dobre volje na pretek.
Edini pripombi, s katerimi se strinjam sta od Lonely-ja in Muca-a: manjkalo je le nekaj označb s kilometri in seveda pred-spremstvo za najhitrejše.

Ostalo super :D Čestitke vsem prisotnim :clap:

Tistim, ki pa dobra volja ni po godu, naj gre v gostilno :--

Se vedjamo v naslednjem letu, vsekakor :D
Tudi jaz moram pohvalit prireditev. :clap: Bila sem prvič in resnično zadovoljna. Proga je dinamična, zanimiva, parkirišče urejeno, bobiči super :D ....edina majhna, majhna slabost je pomankanje vode neposredno ob prihodu na cilj. Ko sem končno uspela priti pred štant mi je deklica dejala, da jih zmanjkuje, jaz pa žejna kot osa :lol: . No 0,5 l sva si dve le "priborili". Pa nisem bila med zadnjimi :oops: Načeloma pa me neoznačitev km ni motilo.

Skratka še enkrat iskrene čestitke in pohvale za organizacijo prireditve ter se vidimo naslednje leto :laola
Tudi jaz sem bila prvič na tem teku. Za udeležbo sem se odločila šele v soboto zvečer. Čeprav nisem bila prijavljena, nisem imela nobenih težav.
Presenetila me je dobra organizacija :arrow: od parkiranja, prevozov in naprej… :clap:
Škoda le, da je tako pihalo. Ampak tudi to paše zraven. :wink:
Lp E.
prijetno je slišati toliko pohval!!! HVALA!!!

ker sem vedno za dobro evalvacijo se k njej pridružujem tudi sam.

1. kolesar pred prvim tekačem - tega že par let ne prakticiramo, ker ste tekači vsem našim kolesarjem zbili samopodobo. ensoatavno so prvi tekači prehitri za "normalne" kolesarje. od spredaj gre motorist, ki redarje in vodovodarje opozarja na prihod prvih in to je to. tisti, ki pride v cilj v pol ure brez, da se zgubi mu kolesar ne rabi isto pa velja tudi za gručo, ki gre za njimi

2. kilometer oznake - letos semo jih zanalašč spustil, posatvil smo le zadnjo 1 km pred ciljem... in nekateri ste to opazili :wink:

3. voda v cilju - zadnji dve leti je bila gneča v cilju prav zaradi vode in sadja, tekači so se ustavili pri vodi in kolona je bila nepopisna. letos smo vse skupaj premaknili za ograjo, cilj premaknili 25m proti štartu in je vse šibalo, kot po maslu. tako bo ostalo do nadaljnega

4. voda v cilju 2 - tja pred vodo in sadje so se nabili tisti, ki so delili neke napitke. za njimi je bilo sadje in voda. vode je bilo letos celih 600 litrov in polovico mi jo je ostalo :drink naredil sem si ozimnico za vroče poletne dni :clap:

5. letos je vse skupaj bilo sumljivo umirjeno, hitro ste vsi prišli skozi cilj, zadja je skozi cilj prišla medicinka na kolesu. bobiči so teknili, vino se je razdelilo, priznanja smo razdelili in bilo je komaj 12.40

še enkrat HVALA vsem za sodelovanje na letošnjem teku, še posebno pa HVALA vsem tistim, ki se radi vračate v naš kraj!!!
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Mojmir Kovač napisal/-a:prijetno je slišati toliko pohval!!! HVALA!!!

ker sem vedno za dobro evalvacijo se k njej pridružujem tudi sam.

1. kolesar pred prvim tekačem - tega že par let ne prakticiramo, ker ste tekači vsem našim kolesarjem zbili samopodobo. ensoatavno so prvi tekači prehitri za "normalne" kolesarje.

- Pa kaj še. Če na vseh ostalih dirkah to lahko speljejo... :roll:

2. kilometer oznake - letos semo jih zanalašč spustil, posatvil smo le zadnjo 1 km pred ciljem

- zanalašč?? :roll: :roll:

4. voda v cilju 2 - tja pred vodo in sadje so se nabili tisti, ki so delili neke napitke. za njimi je bilo sadje in voda. vode je bilo letos celih 600 litrov in polovico mi jo je ostalo :drink naredil sem si ozimnico za vroče poletne dni :clap:

- Ma najbrž ne samo vode. Naj ti tekne :--

5. letos je vse skupaj bilo sumljivo umirjeno, hitro ste vsi prišli skozi cilj, zadja je skozi cilj prišla medicinka na kolesu. bobiči so teknili, vino se je razdelilo, priznanja smo razdelili in bilo je komaj 12.40

- Torej bistveno manj tekačev?? :lol:

Ja manojlo še posebaj takih kot si ti :lol:

.....uglavne Mojmirju kot vsako leto pohvale za ves trud, ki ga je vložil....Mojmir če je hitro minilo se ne sekiraj...kako rečemo mi tu dole ''DOBRO BILO, MALO DURALO'' :lol:

Me pa zanima ena zadeva....a ima kdo kak link od objavljenih fotk??? Hvala v naprej!!!
lucky78 napisal/-a:Ja manojlo še posebaj takih kot si ti :lol:

.....uglavne Mojmirju kot vsako leto pohvale za ves trud, ki ga je vložil....Mojmir če je hitro minilo se ne sekiraj...kako rečemo mi tu dole ''DOBRO BILO, MALO DURALO'' :lol:

Me pa zanima ena zadeva....a ima kdo kak link od objavljenih fotk??? Hvala v naprej!!!

zaenkrat kar sem najdel je tu:

http://www.obala.net/obala/soline-so-sp ... 1/galerija

mogoče bo kaj več na skid.si

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA