Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Levinja je odlično pripravljena, razdalja zanjo itak ni problem, samo da ne bo na začetku zbezljala :-- . Pa da ne bo prehudega vetra, ki bi nas ustavljal..no, jaz bom itak lepo počasi polžala s sestro do cilja, potem pa hitro po fotkiča, da vas pofočkam, ko prišibate skozi cilj :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
Ja Lenči veliko čejev je in še marsikaj drugega. Vendar se počasi vse spreminja, kajti vsaj tistega neverjetnega čudnega občutka v želodčku ni več, ko pomislim na Sežano.
Verjamem pa tudi, da smo vse polžke/polžki (da ne bo diskriminacije :-- ), ki bomo polžali v Sežani tako na 21 kot na 8 km odlično pripravljeni.
In kot nenehno poslušam z vseh strani - Vse je v glavi :idea: :idea: in dodajam kar pa ni je v nogah :lol: :lol: .
Še malo, še malo in teklo se bo, da se bo kar kadilo ........
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Solatka, miganje se je pričelo :clap: , sedaj pa le nadaljuj :wink: , prihodnjič lahko tudi odtečeva, klepetam še vedno lahko :D .

Lenči, hvala za nedeljski sprehajalni krog. Je čist pasal za moj musklfiber... Prav mi je kaj pa rinem v un hrib, hihi.

A veš, v tvoje sposobnosti klepetanja tudi med tekom sploh ne dvomim, bolj sem v skrbeh za moje klepetanje.

Bom najprej en mal (ampak res čist en mal :lol: :-- ) natrenirala, poj se pa javim za tek.
Uporabniški avatar
 levinja70
Sem bila včeraj čisto preč, zato vse popoldne ni bilo nič z mene. Tako, da bom danes odtekla včeraj planirano progo.
Torej popodne se grem ples v dežju. :--
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, tudi jaz sem se danes šla ples v dežju :-- :lol: , prijetna glasba je bila: čofa, čofa, čmok, čmok..... :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Danes sem pa res dihala na škrge :oops: , pa vendar je bila Levinja prehitra zame :laola . Četudi sem tudi jaz šla svoj rekord na trasi, še nikoli na treningih tako hitro na 10 km, lepo je bilo imeti Levinjo za zajčka :clap: ...vsaj prve kilometre :oops: :lol: . Lep sončen dan je bil, le pihalo je precej in ker me je kar nekaj skupaj :oops: , sem porabila veliko energije v boju z vetrom.
Levinja, ti boš trgala v Sežani, odlično si pripravljena :laola .
Polžki, uživajte :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Sem že kar danes naredila "iztek" :-- in šla osvajat s kolesom Svetino (Celjska koča). Počasi je treba zadnjico privadit na sedež, prvi triatlon je že začetek maja. Jutri pa ne vem, kaj mi bo bolj "prijalo" hoja ali sedenje :lol: :--
Polžki smo zakon :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:Sem že kar danes naredila "iztek" :-- in šla osvajat s kolesom Svetino (Celjska koča). Počasi je treba zadnjico privadit na sedež, prvi triatlon je že začetek maja. Jutri pa ne vem, kaj mi bo bolj "prijalo" hoja ali sedenje :lol: :--
Polžki smo zakon :clap: :clap:

Si pa resnično neutrudljiva :clap: :clap: . medtem, ko sem sama peglala kavč :-- si se ti še lepo gonila ....... :laola. :clap: :clap: punca.

V tem tedu bom, poleg tega, da bom bolj pogosto obiskovala :wc: (že preverjeno včeraj, ko mi je spomin nanesel na nedeljo), bolj ali manj počivala.

Počasi a neustrašno prihaja dan ..........
 marko85
hej hej vsem :) spet se začenja sezona teka pri meni. Nove tekaške superge so kupljene in prva dva teka letos sta že opravljena. Letos pa resnično računam na LM. Upam, da bo.

Upam, da mi bo zneslo malo več sodelovat spet :)
Uporabniški avatar
 levinja70
marko85 napisal/-a:hej hej vsem :) spet se začenja sezona teka pri meni. Nove tekaške superge so kupljene in prva dva teka letos sta že opravljena. Letos pa resnično računam na LM. Upam, da bo.

Pozdravljen.... :clap: :clap:
Za nas polžke se sezona teka sploh ne zaključi :-- :-- .
Preizkušeno vse, tek v mrazu, snegu, dežju in soncu....... :laola :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
marko85 napisal/-a:hej hej vsem :) spet se začenja sezona teka pri meni. Nove tekaške superge so kupljene in prva dva teka letos sta že opravljena. Letos pa resnično računam na LM. Upam, da bo.

Marko, pozdravljen nazaj :laola . Le poročaj, da vemo, kako ti gre, pa če boš rabil kakšno prijazno "brco" ti bomo z veseljem ustregli :-- :clap: :clap: . Predvsem pa uživaj in uživaj in imej se lepo :laola
 marko85
levinja ni bilo denarja za nove superge. Zdaj, ko sem nakrampal se čist po naključju sklada z začetkom pomladi in nove sezone. Je pa res, da mi je od lani še kr nekaj ostalo in komot že odtečem pol ure po dveh tekih. Je pa res, da se bom še veliko prešvical, da se bom približal lanski uri in pol.
Uporabniški avatar
 lenči
Danes sva bila z Indyem enakopravna na teku....oba bosa :lol: . Uživaški 4 km, to bo treba ponovit, sedaj je že prav prijetno toplo :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
[
marko85 napisal/-a:levinja ni bilo denarja za nove superge. Zdaj, ko sem nakrampal se čist po naključju sklada z začetkom pomladi in nove sezone. Je pa res, da mi je od lani še kr nekaj ostalo in komot že odtečem pol ure po dveh tekih. Je pa res, da se bom še veliko prešvical, da se bom približal lanski uri in pol.

Saj ni panike, v bistvu sem želela povedat le to, da je tek užitek neglede na letni čas. To prvo zimsko sezono spoznavam tudi sama.
lenči napisal/-a:Danes sva bila z Indyem enakopravna na teku....oba bosa :lol: . Uživaški 4 km, to bo treba ponovit, sedaj je že prav prijetno toplo :clap:

:laola :laola :laola :laola V Sežani boš trgala to zagotovo...... :laola
  • 1
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA