Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

V sredo, 9. marca je torej hribovska varianta. Dobimo se ob 5-ih pod daljnovodi (spodnje parkirišče za Jošt). Do Čepulj po asfaltu naprej pa po dogovoru (levo navzdol proti Suhi je 12km, podaljšana čez Planico in Crngrob pa 17km, prihod pa že v mraku!). Vreme bo tapravo :P
Thief, hvala za poslano obvestilo!

Tokrat bom žal manjkal :( Upam, da je vsaj Aljoša ozdravel, da se vas bo nekaj nabralo ...

Uživajte, LP vsem!

Gazi
Pa se nas je pod Joštom res zbralo več kot zadnjič, celih 7. Še ženski osebek je bil vmes :clap: . Dva sta se sicer obrnila na Čepuljah, ostali pa krožno naprej. Kljub slalomiranju med blatom na spustu, smo v pogovornem tempu :argue: pretekli skoraj 14 km. Krog bomo verjetno še ponovili, mogoče kontra smer, ko se bo osušilo.
Prihodnjič pa verjetno podaljšana verzija Brda. Se vidimo :laola
Jutri torej okrog Brda med dežnimi kapljicami?

Se bom potrudil pravočasno zapustiti del. mesto ... Zdaj tudi jaz komaj čakam, da prestavimo začetek na 18. uro :roll:
haupi napisal/-a:Kje se dobimo danes?

Pri spomeniku ob 17h!

A je kaj kandidatov za deževno&blatni oval?
Danes ob 17h pod Joštom (spodnje parkirišče pod daljnovodi) v kratkih hlačah in brez dežnikov :lol:

Na Čepuljah levo ali desno (to bosta povedala vodiča Janezu in Thief)?

Naslednjo sredo štart prestavimo na 18. uro, ki bo bolj prijazna za delovno ljudstvo :roll:
meni najbrž tudi danes ne bo uspelo :(

Fajn laufajte,

Gazi
Jaz predlagam pentljo do Špičastega hriba in sicer:
Po cesti do Čepulj, naprej proti Mohorju, vzpon na vrh Špičastega potem pa po stezi nazaj čez Jošt in po sodarjevi dol. To je za cca uro in 15 minut razgibanega terena. Tempo zmeren, za kogar pa bo preveč pa skrajša le do Jošta in tačas kaj :drink .
Včeraj nas je šest preganjalo srne po gmajni okrog Jošta do Špičastega vrha ... Vreme je bilo tokrat idealno zato smo se tekli kar uro in pol!

Naslednjič ob 18. uri čez Sorško polje (asfaltna ravninska desetka).
gazi napisal/-a:Včeraj nas je šest preganjalo srne po gmajni okrog Jošta do Špičastega vrha ... Vreme je bilo tokrat idealno zato smo se tekli kar uro in pol!

Naslednjič ob 18. uri čez Sorško polje (asfaltna ravninska desetka).

Ta 10-tka mi bo prav pasala, da se "razpeljem" po kraški 21-tki :P . Za naprej vas pa popeljem v Udin boršt, razen, če nima kdo kaj drugega v planu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA