Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
LEON RO napisal/-a:Nataša ne sekiraj se. rana se bo zacelila, ti boš siguren odtekla kak super tek in dobila novo majčko za motivacijo. Kaj pa kuža-je preživel :roll: ?

Leon danes sem potrebovala :oops: kar dve s Transa in povrhu še iz Biela. Če bo šlo tako naprej mi jih bo zmanjkalo :wink: .

Kuža je preživel...je tako milo gledal......je zgledal prav prijazen, ampak.........preživel je tudi lastnik, ki je bil zraven.........sem bila kar preveč prijazna z njim :shock:.
Uporabniški avatar
 petka
natasa napisal/-a:Petra hvala za družbo, še ponovima vse, RAZEN UGRIZA!!! :wink:

Res, sva bili pridni, se je treba malo pohvalit :), se tudi strinjam, da še ponoviva (brez ugriza seveda), psom se bom pa od sedaj naprej tudi jaz raje na široko ognila, tudi če tako prijazno gledajo, kot je ta. :)
Uporabniški avatar
 lenči
Na tekaško-sprehajalnih poteh ob Savinji je vse večja gneča :laola , posebej ob tako lepih dneh. Na srečo je ŠRK že prestavil uro, smo pa zato danes na štartu na polno zehali (no, vsaj jaz :lol: :oops: ). Priznam, da je ob 8.00 prav luštna ura za tek poleti, četudi sem jaz potem še po kolesarjenju spravila en krogec po malo večjem sončku skupaj. Lepo vas je videti in pozdraviti :laola
Uporabniški avatar
 Jančika
Da vas še jaz malo pozdravim po dolgem času. Ob Savinji se zdaj sicer preganjam zelo redko, edino od Vrbja navzgor, tečem pa spet redno zunaj (zimo sem pretekla doma na tekalnem traku, ker mi okoliščine niso dovoljevale odsotnosti od doma) in upam, da se kaj vidimo, morda na kakšni prireditvi. Bila sem v Radencih in zdajle v soboto na nočnem teku po Celju.
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA