Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 grb
Jaz mogoce tudi. Ura starta mi je vseeno, bolj problem je trenutno volja :roll: . Tko da bomo vidli.

G.
Uporabniški avatar
 EčO
Torej!

Konec demokracije! :lol:

:arrow: Start 2.4.2011 ob 04.00 na železniški postaji v Pivki
:arrow: Dobimo se ob 3.30 na Uncu (picerija Portus), kjer boste lahko v moje spremljevalno vozilo odložili svoje stvari, ki bodo dostavljene na vmestne točke (Gorenje Jezero in Nova vas).
:arrow: Odvisno od števila udeležencev se racionalno odpeljemo do Pivke. Ostala vozila ostanejo parkirana na Uncu.
:arrow: Transfer iz Postojne (cilj), do Pivke organiziram jaz (vsaj za voznike).

Trenutni interesenti:
1. Ečo
2. Zajc
3. matej-jehtro
4. grb
5. ....
Uporabniški avatar
 PeterM
AVI napisal/-a:
EčO napisal/-a:....Poleg Zajca še kdo??

Bi z veseljem, vendar tokrat žal ne...v planu je 6 ur Kališča.... :D

Tudi sam ne bi imel pomislekov.
A grem ravno tako na 6 ur Kališča. :)
Uporabniški avatar
 grb
zal meni tole ne bo zneslo. Bom pocakal na Vencljev termin. :)

.
Uporabniški avatar
 EčO
grb napisal/-a:zal meni tole ne bo zneslo. Bom pocakal na Vencljev termin. :)

.

OK. Tud Vencelj ne sem bit sam!! 8)

Torej:

Ečo
Zajc
matej-jehtro
....
Uporabniški avatar
 EčO
vencelj napisal/-a:Moram priznat, da sem tudi iskal varianto, da bi šel že sedaj, a mi (žal) ne bo zneslo. Torej vam želim srečno pot in lahke noge.
Počasi se že oziram za pravim datumom, da ga rezerviram za :lauf: :roll: .

LP, vencelj

Hvala vencelj za lepe želje.

Ko boš imel izbran datum pa le napiši, če bo le mogoče bom ponovno zraven. Mislim, pa da ni strahu da bi bil sam :arrow: @grb
Uporabniški avatar
 EčO
Tore!

V soboto se bomo na VKP podali matej-jethro, zajc in moja malenkost.

Kot je dogovorjeno startamo ob cca 04.00 na železniški v Pivki. Prvi dobri dve uri je pričakovati hladno jutro in start bo v temi. Naglavne lučke bodo obvezne. Čez dan naj bi se temperature povzpele tudi čez 20 stopinj. Dokaj razgibana trasa je dolga dobrih 80 km in pričakujem, da bomo z njo opravili nekje v 9 do 10 urah.

Če se kdo še želi pridružiti je še čas. Moja tel. št. (za vse tiste, ki bi se slučajno odločili tik pred zdajci) 041 473 529.

:juhuhu: :juhuhu:
Tko, prštiman in neprespan bi lahko rekel :D To bo "Dan za trening", ki ga bom čutil še tja v naslednji teden! Sicer ga je pa Ethan Hawke tud :lol:
Hvala za dobre želje in vzpodbudo vsem mimoidočim v tej temi ter en lep pozdrav v Železnike :idea:

Ečo, zajc.....se vidmo, k se vidmo....navsezgodej :wink:
Uporabniški avatar
 EčO
vencelj napisal/-a:Uradno 91 km...Mirko Zver je avgusta 2003 v slabem vremenu traso pretekel v bruto 13 urah, od tega teka 10 ur in pol.
Šel je tudi čez Slivnico.

LP, vencelj

Ja čez Slivnico zna res biti okrog 90 km. Ko sem delal posamezne etape sem čez Slivnico šel tudi sam. Je kar precej klanca, ampak navzgor ni problema ker trasa poteka po cesti in sicer po isti kot je organiziran Tek na Sllivnico, ki je tradicionalno vsako leto 1.5. v organizaciji ŠD Sovica - se mi zdi!? Bolj problematičen je spust, ki poteka po planinski poti in v zgornjem delu preko skal.

Pot čez Slivnico je variantna in je označena črtkasto. Osnovna pot poteka ob vznožju Slivnice.

Katero pot bomo ubrali bo svar dogovora tik pred odcepom za Slivnico. Prepustili se bomo takratnim okoliščinam razpoloženju in vzdušju.....

:juhuhu:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA