Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Prve ne pozabiš nikoli pravjo in tako velja tudi za mojo prvo polovičko v Sežani :wink:
Čeprov sem Sežano še v soboto zvečer iskal po zemljevidu sem šel preventivno mal prej od doma, kar se je izkazalo za super potezo..parkiranje brez problema in še več časa za čvek že pred štartom...in tako bi kmal zamudil na štart :wink: ...na štartu pa itak sami znani TF obrazi...Obi,Tae,...pozitivna energija v zraku in gremo akcija.
Sama trasa morm priznat, da je kr zahtevna sploh zadnji del ampak, smo tud to pregrizl in samo še šprint do cilja...sploh zadnji km je bil nekaj lepšega...čez mostiček mi je Loni dala še zadnji pospešek in samo še nasmeh na usta :clap:

Organizacija je bila super brez pripomb, predvsem dvorana mi je ful všeč, ker si lepo na toplem in predvsem suhem :wink: ...družba še boljša in je blo kr težko glede na vse znane obraze spregovorit z vsakim par besed...TF je pa ITAK najboljši!!! :laola
Čestitke vsem za super rezultate in se srečamo kmalu... :clap:

p.s.
Tomaž & Jerneja hvala za fotke :wink:
Rollback napisal/-a:Organizacija zgledna, ni kaj, a z eno tablo so malo ustrelili mimo

http://yfrog.com/gycc7rej

Že tako smo Slovenci preveč tekmovalno obsedeni in bi lahko vsaj tek bil malo bolj druženje in sproščenost. Morda so sicer dobro mislili, ampak zelo slabo napisali.

Ha ha, ja, pri tej sem tudi jaz debelo pogoltnila, ma sem potem premislila, da so zagotovo mislili pozitivno = da se ne oziram na druge v smislu, da se ne obremenjujem z njihovim tempom in tem, da me prehitevajo :roll: . Sem prepričana, da je bilo tako mišljeno, pa malo ponesrečeno zapisano.
Moj 5. nastop na MKM-ju se je izšel po po mojih željah saj sem izboljšal svoj lanskoletni rezultat za 20 sek :D :D 8), sicer sem letos zopet odločil za krajšo razdaljo saj mi polovička zaradi težavnosti niti malo ne diši, ker vem da se svojemu PB-ju verjetno ne bi niti približal... :shock: :oops:, tudi konkurenca ni bila prehuda, tako, da sem s časom 32.16 dosegel 13. mesto absolutno :D 8), vreme je tudi bilo praktično idealno, pogrešal sicer spominsko medaljo v cilju, motivacijske table pred ciljem so mi očitno pomagale, da nisem popustil na klančku pred ciljem, sicer pa napisano lahko vsak razume po svoje, z zdravo tekmovalnostjo pa po moje ni nič narobe, pa tudi če je pri teku... :)
V dobri :TF) družbi preživel popoldne in se s Špela tours vrnil v Lj... :clap:
Tae in Špela hvala za prevoz in seveda čestitke vsem za odlične rezultate :clap: :clap:

Lp! :wink:
Ma majka od tekme. Med edinim dežjem sem se preoblačil v avtu, na štartu klasično sproščena sežanska druščina s klasično zmedo (ampak simpatično!) na prvem kilometru, potem veter v fris, da sem do Bazovice lovil skupinice in se švercal v ozadju pa 'prevzemal'... Proti Trebčam sem nadomestil vse sekunde, ki sem jih bil v začetnih kilometrih 'zapravil' v gneči, itak pa sem vedel, da bo odsek kolesarska - makadam - Orlek dokaj waterloojski. In je bil res. Kar se mi je zdelo zanimivo, je to, da smo kar skupinsko izgubljali na brzini. Sam sem morda kilometer prepozno izvotkal gel iz ritnega žepa, ker me je že fino pobiralo. Potem sem se iz Orleka še malo lovil po 'onduliranih' hribcih, kasneje je pa spet steklo dobesedno do cilja. Želel sem pod uro in pol, bruto sem naredil 1:29:59. Po-šment-polno!
Obivankenobi napisal/-a:sicer sem letos zopet odločil za krajšo razdaljo saj mi polovička zaradi težavnosti niti malo ne diši, ker vem da se svojemu PB-ju verjetno ne bi niti približal... :shock: :oops:, tudi konkurenca ni bila prehuda, tako, da sem s časom 32.16 dosegel 13. mesto absolutno :D 8), pogrešal sicer spominsko medaljo v cilju,

In ti bi za talo hrabrost še spominsko medaljo :D :rol:
Tokrat sem bil v vlogi spremljevalca sodelavki, ki je prvič premagala uradno razdaljo polmaratona. To je pomenilo počasnejši tek v izključno uživaškem tempu in hkrati tudi dobro regeneracijo po Zagreb-Čazma prejšnjo nedeljo. Sem pa pretekel polmaraton v minimalistični obutvi Feelmax Osma in moram povedat da mi je taka obutev vse bolj in bolj všeč.
Čestitke vsem, ki ste se udeležili teka
kovit napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:sicer sem letos zopet odločil za krajšo razdaljo saj mi polovička zaradi težavnosti niti malo ne diši, ker vem da se svojemu PB-ju verjetno ne bi niti približal... :shock: :oops:, tudi konkurenca ni bila prehuda, tako, da sem s časom 32.16 dosegel 13. mesto absolutno :D 8), pogrešal sicer spominsko medaljo v cilju,

Jst ne vem kovit, a niso to spominske medalje :shock: :roll:, sej že samo ime pove in ne medalje za hrabrost :nono: :hello: :D
Obivankenobi napisal/-a:
kovit napisal/-a:

Jst ne vem kovit, a niso to spominske medalje :shock: :roll:, sej že samo ime pove in ne medalje za hrabrost :nono: :hello: :D

Spominske so ja ,res je :D
Spominjala bi te pa na kaj ? :)
In ti bi za talo hrabrost še spominsko medaljo :D :rol:[/quote]
Jst ne vem kovit, a niso to spominske medalje :shock: :roll:, sej že samo ime pove in ne medalje za hrabrost :nono: :hello: :D[/quote]
Spominjala bi te pa na kaj ? :)[/quote]

Ja ne vem, da sem se spet podil po Sežanskih cestah, sicer samo dobre pol ure, ampak to tudi nekaj šteje a ne :?: :roll: :D
Obivankenobi napisal/-a:In ti bi za talo hrabrost še spominsko medaljo :D :rol:

Jst ne vem kovit, a niso to spominske medalje :shock: :roll:, sej že samo ime pove in ne medalje za hrabrost :nono: :hello: :D[/quote]

Ja ne vem, da sem se spet podil po Sežanskih cestah, sicer samo dobre pol ure, ampak to tudi nekaj šteje a ne :?: :roll: :D[/quote]
dobre pol ure , ja... :roll: :roll: :)
Saj bo bolje no.. :wink:
Enkrat sem že začel pisati semle, pa sem moral prekiniti zaradi strank v službi.

Kovit in Obivankenobi, še dobro da sta vidva malo popestrila to temo, čeprav vsi pišemo v vabilih na prireditve in ne v poročilih, ampak kaj čmo.

Letos je pri meni zanimivo, da načeloma treniram več, rezultati pa so slabši. To je dokaz, da trening ni zadosten razlog za uspeh.

Lani mi npr. tempo okoli 4 ali pod ni predstavljal večjih težav, letos pa kar.

Pesimističen pogled na včerajšnji tek: tekel sem 11 sekund počasneje, kot v Gorici
Optimističen pogled na včerajšnji tek: tekel sem približno enako, kot v Gorici, s tem da je ta proga načeloma težja in lani sem tekel Sežano cca 2 minuti slabše od Gorice

Večji del proge pretekli skupaj z Adlerjem in njegovim klubskim kolegom. Nekaj časa jaz vlekel, nekaj časa onadva z eno razliko: jaz na maksimumu, onadva med pogovarjanjem. Poleg tega je bil Fredi pred tem tudi na tekmi na Primožu. Tudi v cilju sta bila za šalo oba pred mano. Čestitam fanta, dobra sta.

Današnje počutje: nikakvo. Boli me že zdavnaj nategnjena zadnja stegenska mišica, bolijo mi vsi prsti na nogah. Zdaj mi je jasno, zakaj je lahko zmagovalec manj utrujen od zadnje uvrščenega.
kovit napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:In ti bi za talo hrabrost še spominsko medaljo :D :rol:

Ja ne vem, da sem se spet podil po Sežanskih cestah, sicer samo dobre pol ure, ampak to tudi nekaj šteje a ne :?: :roll: :D[/quote]
dobre pol ure , ja... :roll: :roll: :)
Saj bo bolje no.. :wink:[/quote]

Ja jaz tudi upam, da bo bolje, drugo leto upam, da bo letelo pod 32 min... :D 8)
tae napisal/-a:Enkrat sem že začel pisati semle, pa sem moral prekiniti zaradi strank v službi.

Kovit in Obivankenobi, še dobro da sta vidva malo popestrila to temo, čeprav vsi pišemo v vabilih na prireditve in ne v poročilih, ampak kaj čmo.

Letos je pri meni zanimivo, da načeloma treniram več, rezultati pa so slabši. To je dokaz, da trening ni zadosten razlog za uspeh.

Lani mi npr. tempo okoli 4 ali pod ni predstavljal večjih težav, letos pa kar.

Pesimističen pogled na včerajšnji tek: tekel sem 11 sekund počasneje, kot v Gorici
Optimističen pogled na včerajšnji tek: tekel sem približno enako, kot v Gorici, s tem da je ta proga načeloma težja in lani sem tekel Sežano cca 2 minuti slabše od Gorice

Večji del proge pretekli skupaj z Adlerjem in njegovim klubskim kolegom. Nekaj časa jaz vlekel, nekaj časa onadva z eno razliko: jaz na maksimumu, onadva med pogovarjanjem. Poleg tega je bil Fredi pred tem tudi na tekmi na Primožu. Tudi v cilju sta bila za šalo oba pred mano. Čestitam fanta, dobra sta.

Današnje počutje: nikakvo. Boli me že zdavnaj nategnjena zadnja stegenska mišica, bolijo mi vsi prsti na nogah. Zdaj mi je jasno, zakaj je lahko zmagovalec manj utrujen od zadnje uvrščenega.

Tae, čestitam za včerajšnji tek :clap: :clap:, upam ,da boš ohranil optimističen pogled na včerajšnji tek, saj mislim, da si od Gorice kljub zdravstvenim težavam izboljšal formo... :clap: :cast:...le tako naprej... :wink:
tae napisal/-a:Lani mi npr. tempo okoli 4 ali pod ni predstavljal večjih težav, letos pa kar.

Aha tudi tale bo kmalu tekmoval za veteransko kategorijo...jamra za 70+

:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA