Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Se da brez, seveda, sploh, če so ostali tekmovalci razpoloženi tak da ti pomagajo :roll: .
V bistvu je tak, če greš na rezultat ni šans da greš brez suporta in to dobrega suporta, ki ve za kaj se gre 8)
Če pa greš bolj sprehod skozi čas pol pač...

Jaz pa brez tega nisem in nebi nikoli :!: :!: :!:
Hvala obema za odgovor. Če bo, bo šlo izklučno za turistično varianto, brez misli na uro, z glavno mislijo priti do cilja. :)

Malo me muči, ker je mali še premali, da bi ga peljal na 5 dnevni izlet v taki obliki, doma pa ga tudi ne moremo še pustiti samega. :)

Nekaj bom že natuhtal če pride tako daleč.

Kaj pa regeneratorčki? Uporabljata kaj posebnega, da čez noč pospeši regeneracijo?
 OLE
Čas hiti, hiti ...
Dovolj, da se do avgusta razžari in tekaško druščino požene skozi Goteniške gozdove. Če bo sreča že ob Kolpi kakšnemu medvedu med sončenjem namažem hrbet, da le ne bi staknil opekline! :D Na Rakeku pa zagotovo :drink
:laola :-- :laola
DARE
Uporabniški avatar
 AVI
Do tekme še dobrih 14 dni...tukaj pa se nič ne govori...ali vsi le pridno trenirajo :?: ... :D :D :lol:

Tokrat naju žal na tekmi ne bo.....to je bila tudi prava odločitev....ker telo bi verjetno zmoglo, ampak glava po WS100 na kaj takega še ni pripravljena.... :lol: :lol: bova pa...če bo čas dopuščal, prišla malo spodbujati in navijati...in seveda na koncu tudi nazdraviti :drink :D ...
Treningov je počasi konec. Sedaj smo v fazi tappering-a. :D Sam sem ravno prispel iz Dalmacije kamor sem bil namenjen na "vročinske" priprave, pa vreme ni dalo. Kakorkoli že... prihodnji teden se bo tresla Slovenija. :laola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA