prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

No, jaz bom pa danes samo za štarterko, potem pa v peš prestavi malo naokoli.
AVI napisal/-a:Loni...en KRožnik na dan prežene vse težave stran... :lol: :lol: :lol:

Te držim za besedo, čeprav se grem jutri zjutraj vseeno malo v ambulanto kazat. Ker zaenkrat s tem, da bi jaz šla izpljunit dušo v soboto, zelo resno kaže. :oops:
Dobri so bili, dobri, pa pleskavice, prebranac in ostalo tudi, še kitajski pridih se je vil čez vse skupaj. Nekateri smo jih pobasali tudi brez ogrevanja. Danes sem prvič lomastila peš in je bilo prav krasno, cel čas sem srečevala neke poznane face...
Drugače pa - rojstni dan je lahko vsak torek, če ne že kar vsak dan :wink:
kako bi že rekel Alešič....Ulala, to je bil KRožnik in pol...

Odlična udeležba...celo nekatere "igubljene" duše so se ponovno vrnile v objem KRožnika :D :D skupaj pa se nas je zbralo kar 20 krožnikarjev in krožnikaric... :lol: :lol: :lol: ...dokaz...

Slika

Začeli in končali smo v sončku (tole prestavljanje ure mi je zelo všeč :D :D ) potem pa nadaljevali pri Maratoncu, kjer pa bi se verjetno vsi "nutri-man-i" samo "križali" :lol: :lol: :lol: ...ampak tudi uživati je potrebno znati... :lol: :lol:

In še sklep tokratnega druženja: Obvezno še kdaj ponovti. :D :D (ta prava obletnica KRožnika bo kmalu tu) :D
Nazadnje spremenil AVI, dne 30 Mar 2011, 12:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Hvala za vabilo, a v torek nisem imel časa. :)

Vendar sem se danes po dveh zaporednih "Golovcih" spet lotil K-Rožnika. Vreme je prelepo da bi bil notri. Noge so bile kar težke od prejšnjih treningov. Zato sem v prvem kilometru tekel relativno slabo. Potem pa je steklo nekoliko bolje. Še največ težav oz. časa sem zgubil, ker je bilo ogromno ljudi na poti (hvala bogu da se ljudje toliko rekreirajo!), kar mi je oviralo tek po idealni liniji. Sicer pa proga idealna, tudi ni presuho, da bi pesek spodrsaval. Krog sem zaključil s časom 36:06, kar je moj nov osebni rekord na K-Rožniku. :)
Bojan, kaj naj rečem kot le: "bravo in čestitke"... :clap: ...bo treba bobru reči, da popravi K-Rožnikov Hall of fame.... :D :D ...sem pa tudi opazil, da je še moj čas iz leta 2009, kar bi se tudi spodobilo, da malo obrišem prah z njega...ja mogoče bi pa res enkrat enega klasičnega na hitro obrnil....Bojan ti bi bil pa lahko za zajčka, sam bi mogu mal ročno zategnit... :lol: :lol: :lol:
Bojan, čestitke za novi PB tudi iz moje strani :laola :clap:, naj te pa potolažim, da smo eni potrebovali več let, da smo za pol minute izboljšali svoj PB na 10 km... :evil: :), tako, da bi bil jaz kar zadovoljen, če bi ga izboljšal v enem letu... :D :clap:
Bojan, jaz te sicer ne morem potolažit, ujeti tako ali tako ne, verjetno pa bi lahko z veliko vneme in treningov sčasoma svoj PB izboljšal za 10 minut. In potem bi bil samo še cca. 14 minut počasnejši od tebe. Ker pa imam cilj, da raje srčni utrip znižam na vrednosti, ki ne strašijo drugih ljudi, če jih povem na glas, niti ne bom poskušal.

Mal heca mora bit. Ti pa kar tako naprej, vsak PB je napredek tudi "samo" pol minute.
  • 1
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA