prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 blah
Hej forumuraši!
Emm sem lastnik Garmin FR50 in ker se ji bliža konec življenja (začela se je sama resetirat, izgubila sta se dva vijaka, skratka ne da se mi več zajebavat z njo), sem se odločil da bi si nabavil novo uro in prva mi je na oči padla Suunto T3D Polished Black. Namreč pri uri iščem prvo kot prvo kvaliteto (ki sem jo pri garminu pogrešal), drugo kot drugo vodotesnost (da skočim brez skrbi v morje/bazen in pozabim uro na roki, pravtako tuširanje), tretja stvar pa je štoparica. Mi pa se gre tudi zelo za izgled kot za funkcije (če funkcije na koncu ima, hvala bogu, sploh za kolesarjenje je koristno). Torej imate še slučanjo kakšno drugo ponudbo (v istem cenovnem razredu, torej maksimalno 180€) ali pa če ima kdo kakšno izkušnjo s tole uro, z besedo na dlan!
Evo tukaj pa še je link do ure in njene cene: http://www.mimovrste.com/artikel/405002 ... k-polished

Če je pa kdo še zasledil kakšno boljšo ceno pa spet poudarjam, z besedo na dlan!

LP; blah.
 ToniG
Kaj pa če bi primerjal suunto t3c in garmin forerunner 60 Hr + fp - katera izmed njih bi se mi bolj splačala, glede na to da sem bolj kot ne rekreativen tekač (se pravi kalorije, trajanje, če je šansa tudi pot in hitrost). Kakšna je kvaliteta ur?
Hvala ža vnaprej.
Uporabniški avatar
 StaraKost
Še vedno mislim, da je od Garmina najboljša izbira FR305, če gledamo kaj dobimo za denar, ker ponuja vse kar ponujajo "veliki" , predvsem pa dražji bratje in sestre :D .
 ToniG
Trenutno nimam toliko denarja, sem rekreativec, zato mislim, da take ure ne potrebujem (zaenkrat). Poleg tega me moti, da moraš polnit baterijo, ker bi navsezadnje rad uro, ki bi jo lahko vedno nosil.
Uporabniški avatar
 AndrejP
Pozdravljeni!

Sem nov na tem portalu in vas najprej vse lepo pozdravljam! :D

Imel bi eno preprosto vprašanje za imetnike ur Garmin Forerunner in sicer me zanima ali se da pri modelih 110 in 210 nastaviti dva uporabnika? Pri hiši sva namreč dva tekača, ki ravno kupujeva športno uro (ne tečeva istočasno), pa naju zanima, če rabiva eno ali dve uri :D . Nakup dveh je namreč $$$$$ :?

Hvala za info in lp :)
Uporabniški avatar
 teoo
zgleda, da ne.

No, multiple users are not natively supported. You can somewhat get around this by having two instances of software running (perhaps on different computers) and import the raw data appropriately (i.e. delete the runs that are not "you"). Not very elegant but it works. It would be nice if multi users were natievly suppoted, even if it were just for two people maximum.
Uporabniški avatar
 Miroslav
V Training Centru, v katerega Garminove ure prenašajo podatke, se lahko ti podatki premeščajo v različne mape. Tako bi lahko dva tekača imela vsak svojo mapo s podatki.
:wink:
Lep pozdrav
 spela*
AndrejP napisal/-a:Pozdravljeni!

Sem nov na tem portalu in vas najprej vse lepo pozdravljam! :D

Imel bi eno preprosto vprašanje za imetnike ur Garmin Forerunner in sicer me zanima ali se da pri modelih 110 in 210 nastaviti dva uporabnika? Pri hiši sva namreč dva tekača, ki ravno kupujeva športno uro (ne tečeva istočasno), pa naju zanima, če rabiva eno ali dve uri :D . Nakup dveh je namreč $$$$$ :?

Hvala za info in lp :)

Odvisno, kaj hočeš od ure. Osnovne funkcije (čas, štoparica, intervali, srčni utrip) bodo delovale pri vsakem tekaču. Jaz bi rekla, da je ena ura za začetek dovolj.
Uporabniški avatar
 matjazvertus
Po skoraj letu dni tuhtanja katero uro sem si v petek naročil Polar rs300x sd.
Za160€ pri Elanu.

http://www.elanshop.si/dodatki/sportne-ure/2393-rs-300-x-sd.html

Seveda ni šlo brez komplikacij...
Poslali so mi jo na moj stalni naslov (na Ptuj), namesto v Maribor.
Namesto črne dobim oranžno. Ko jim to sporočim, ugotovijo da nisem dobil prave ure (verjetno nima footpoda zrave- a to zagotovo ne morem vedeti ker je nimam pri sebi)...

Pa smo se zmenili da pošljem nazaj in bodo poslali novo...

FlowLink bi še rabil... Študiram da jim rečem naj mi še dajo FlowLink z nekim popustom zraven...
 owen
Ima kdo izkušnje z uro Times Ironman (T5K267) Global Trainer z GPS ?

Ta mi je v oko padla, glede na funkcije, dizajn in ceno cca. 150€ s poštnino + carina.

LP Kristijan
 owen
matijas napisal/-a:
owen napisal/-a:Ima kdo izkušnje z uro Times Ironman (T5K267) Global Trainer z GPS ?

Ta mi je v oko padla, glede na funkcije, dizajn in ceno cca. 150€ s poštnino + carina.

LP Kristijan

Poglej tole: http://www.dcrainmaker.com/2010/08/time ... er-in.html

Hvala za link, sem preletel članek. Kolk kaže, same pohvale za to uro. Očitno gledam v pravo smer, čeprav sem čist brez izkušenj. Dober instinkt :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 29

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA