Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

No, pa je za nami še en MKM (moj 3. zapored).

Ta tek sem podobno kot lani vzel bolj kot tempo tek(priprave na VCM). Hvala vsem ki ste me vlekli večji del proge! :cast: :D V finišu mi je pa kr fajn letel... 8)

Omeniti velja, da so imeli v cilju masažo (tudi) za običajne smrtnike(beri neprofiče), kar se pri nas redko zgodi. Sicer masaže nisem izkoristil, ampak če bi šlo za maraton... :P
Sicer pa: družba-kot vedno odlična, proga-še vedno razgibana... :D :clap:

V cilju sem poleg štantov z raznoraznimi praški in ostalo kemijo pogrešal edino hladen in utekočinjen B vitamin! :lol: No, se pa da preživet tud brez. :P

Včeraj sem ob pregledovanju e-dnevnika opazil, da je bil to moj 10. polmaraton. 8)

Še zahvala vsem fotografom in snemalcem za fotke in filmčke! :clap:
spela* napisal/-a:Lahko pa se kdo od vaju že zdaj javi za zajčka v Ljubljani. :mrgreen:

In potem vse tiho je bilo ...

damjan10 napisal/-a:pa še banan in pomaranč je kmalu zmanjkalo (za tiste, ki so šli nad 1:45) :oops: :oops: :oops:

So jih kasneje pripeljali.

A je kdo slučajno videl ali ima kakšno mojo fotko s cilja, s Pahorjem v ozadju?
davidkopic napisal/-a:
ton napisal/-a:Dodajam k že tako navdušenemu poročilu: letos nas prvič niso gnjavili z alkoholom. Zelo pohvalno!

A to, če na tekaški prireditvi prodajajo pivo eni jemljete kot "gnjavljenje"?

Ne, David, mislil sem na dodajanje vina v tekaško vrečko.
spela* napisal/-a:
spela* napisal/-a:Lahko pa se kdo od vaju že zdaj javi za zajčka v Ljubljani. :mrgreen:

In potem vse tiho je bilo ...

Kje je še LM......do takrat boš najbrž že ti zajček meni....

damjan10 napisal/-a:pa še banan in pomaranč je kmalu zmanjkalo (za tiste, ki so šli nad 1:45) :oops: :oops: :oops:

So jih kasneje pripeljali.

A je kdo slučajno videl ali ima kakšno mojo fotko s cilja, s Pahorjem v ozadju?

Špela in predsednik:
Slika

LP Tomaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA