Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Loni
On to čisto resno, ker sem ga jaz podkupila z vsem tistim železom, svincem in ostalimi kovinami :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Tomaž 77 napisal/-a:
maca napisal/-a:Sedaj pa lista potrjenih mačkov TF-Muce-mace:
1. maca
2. tomaž77
3. tomi_
4. Raziskovalec
5. Laufer
6.

IRA, ne odpustim ti, da si nas skenslala :--( . Ampak nč hudga, še žal ti bo, ker mi smo najboljši, če ne po km pa po dobri volji :laola

Se opravičujem ampak danes sem dobil mamljivo vabilo v drugo ekipo za Formaraton, zato vas žal zapuščam. Upam da ne boste preveč hudi.... Želim vam veliko km itak pa se vidimo, čeprav bom tokrat km nabiral za drugo ekipo.

LP Tomaž

saj ne upaš :lol:
Uporabniški avatar
 5r002
Tomaž 77 napisal/-a:
1. maca
2. tomaž77
3. tomi_
4. Raziskovalec
5. Laufer
6.

IRA, ne odpustim ti, da si nas skenslala :--( . Ampak nč hudga, še žal ti bo, ker mi smo najboljši, če ne po km pa po dobri volji :laola

Se opravičujem ampak danes sem dobil mamljivo vabilo v drugo ekipo za Formaraton, zato vas žal zapuščam. Upam da ne boste preveč hudi.... Želim vam veliko km itak pa se vidimo, čeprav bom tokrat km nabiral za drugo ekipo.

LP Tomaž

šala dneva!! :P
Uporabniški avatar
 Tomaž 77
5r002 napisal/-a:
Tomaž 77 napisal/-a:
1. maca
2. tomaž77
3. tomi_
4. Raziskovalec
5. Laufer
6.

LP Tomaž

šala dneva!! :P

Kaj čmo, tudi kile ponujenega železa, srebra in zlata od Loni niso prevagale... :lol:
Rajko, pa tudi to je res: Ne upam se.... :lol:

Se vidmo na Formaratonu v ekipi TF-Muce-mace!

LP Tomaž
Uporabniški avatar
 maca
Tomaž 77 napisal/-a:Se opravičujem ampak danes sem dobil mamljivo vabilo v drugo ekipo za Formaraton, zato vas žal zapuščam. Upam da ne boste preveč hudi.... Želim vam veliko km itak pa se vidimo, čeprav bom tokrat km nabiral za drugo ekipo.

LP Tomaž

Ahhhhhh
kako napetoooooo
Še dobro, da tole berem šele sedaj, bi sicer znala zagnati paniko :-- in prijaviti moji dve ta pravi kosmatinki, samo kaj, ko tista ta belodlaka tako cvika :roll:
 matjazk
Kako je pa kaj z okrepčevalnicami na tem teku? Nisem nikjer v razpisu zasledil podatka o tem. Moramo sami poskrbeti za to?

Hvala za odgovor.
Uporabniški avatar
 natasa
Imam eno prošnjo :roll: ....ima kdo, ki gre iz štajerskega konca ali Celja prostor v avtu za eno "suho rit" :D . :driver: bi potrebovala samo za eno smer.....nazaj me pridejo iskat.

Seveda prispevam za bencin ali :beer: :beer: :beer: .

Hvalaaaaaaaaaaaaaa.
 andrejg
Imam isto vprašanje kot matjazk. Pa še kako je z garderobami. Ali lahko kje pustiš torbo z pijačo,hrano, kakšno oblačilo če se ustaviš.Ali je za to potrebno imet svoje spremstvo in navijače:)
Uporabniški avatar
 Loni
Okrepčevalnica s pijačo in sadjem je bila, takoj potem ko greš čez Timingov tepih. Verjetno bo letos isto, bila je pijača in sadje, če me spomin ne vara.
Drugače pa - veselo "kampiranje" tekačev v startno-ciljnem prostoru... Pa saj ne boš sam, enostavno privleči svoj stolček in svojo košaro k najbližjemu TF štantu, pa bo...
 Zenith
1. maca
2. tomaž77
3. tomi_
4. Raziskovalec
5. Laufer
6.

Jaz in moja boljša polovica se javljava v ekipo, če želite. Oba nadebudna začetnika. Ne sprejemava podkupnin tako, da je udeležba 100% ;)

Razen v primeru višje sile.
Uporabniški avatar
 maca
Zenith napisal/-a:
1. maca
2. tomaž77
3. tomi_
4. Raziskovalec
5. Laufer
6.

Jaz in moja boljša polovica se javljava v ekipo, če želite. Oba nadebudna začetnika. Ne sprejemava podkupnin tako, da je udeležba 100% ;)

Razen v primeru višje sile.

Veš, da sprejmemo, oba. Začetniki specialno vabljeni :clap: , dokler ne nasrkajo ob starih mačkih :-- .

Torej je situacija taka, TF-Muce-mace imamo tole tekaško postavo (itak, da je idealna, po številu članov, po stasu, kosmatosti-upsa, po dobri volji,...)

1. maca
2. tomaž77
3. tomi_
4. Raziskovalec
5. Laufer
6. Zenith
7. Zenitih-ova boljša polovica
8. ????

No, dajmo, dajmo, le pogumno, mace imamo krempeljčke, vsaj na začetku, varno poskrite. :--(
Uporabniški avatar
 miciM
Jaz bi se javila pa delam v soboto do 14.00. Do tja imam res samo 5min., ampak ne vem, če bi vam to kaj koristili :D :D .
Uporabniški avatar
 Tomaž 77
miciM napisal/-a:Jaz bi se javila pa delam v soboto do 14.00. Do tja imam res samo 5min., ampak ne vem, če bi vam to kaj koristili :D :D .

Od centra do Tivolija se ogreješ, odtečeš en maratonček in smo zmagal! :clap:
Kot vse kaže je ekipa Tf-Muce -mace polna in popolna! :clap:

Ekipa Tf-Muce-mace

1. maca
2. tomaž77
3. tomi_
4. Raziskovalec
5. Laufer
6. Zenith
8. miciM

Pa če to ni najboljša ekipa! :--
Uporabniški avatar
 miciM
Tomaž 77 napisal/-a:
miciM napisal/-a:Jaz bi se javila pa delam v soboto do 14.00. Do tja imam res samo 5min., ampak ne vem, če bi vam to kaj koristili :D :D .

Od centra do Tivolija se ogreješ, odtečeš en maratonček in smo zmagal! :clap:
Kot vse kaže je ekipa Tf-Muce -mace polna in popolna! :clap:

Ekipa Tf-Muce-mace

1. maca
2. tomaž77
3. tomi_
4. Raziskovalec
5. Laufer
6. Zenith
8. miciM

Pa če to ni najboljša ekipa! :--