Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Aleš TM
Ima že kdo izmed vas te XTENEX revolucionarne vezalke?
Jaz sem jih včeraj kupil in danes preizkusil.Prvi občutki so fenomenalni.Stopalo je neverjetno udobno in ravno prav tesno zasidrano v copatu.Nič ne tišči in tek je res udoben.Še nekaj je zanimivo-na vsakem treningu je copat vedno enako zategnjen,saj vezalk ni treba zavezovati pred treningom in odvezovati po treningu,ker so elastične.
Kakšno je pa vaše mnenje glede teh novih vezalk?
Uporabniški avatar
 Pina
Hmmm...neki so se že menili na forumu in kokr se spomnm je najmajn eden imel bolj slabe izkušnje z njimi. Katera tema je bila se pa ne spomnm :?
 robertos
Kupil sem jih 7 parov pa sploh nisem zadovoljen jaz v teh vezalkah
ne morem tečt ker preveč stiska noge to je navadna elastika elastika stiska noge in je
neudobno vsaj pri meni. Prodam jih čisto poceni samo da se jih znebim .Meni niso všeč
in to mojim nogam ne paše.
Uporabniški avatar
 Aleš TM
Kaj pa vem,meni paše.Odvisno od posameznika.Robertos,mogoče si jih pa preveč zategnil.Saj pri vezalkah je podobno,če jih preveč zategneš je učinek podoben.Jaz sem jih trikrat popravil,da sem najdu pravo zategnjenost.Enkrat je bilo preveč,drugič premalo itd. Kaj pa vem,stvar posameznika.
Uporabniški avatar
 Pina
Kaj pa je bistvo tega da je elastika? :?
 robertos
Navadne vezalke so zakon če jih dvakrat zavežeš tečeš brez problema
in ne rabiš nič drugega XTENEX pa je nova moda.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA