Pustolovsko doživljajsko pohodništvo po Sloveniji in okolici - uradni forum Slovenske treking lige

Moderator: treking liga

ana**
Trenutno nisem mobilna in iščem prevoz iz Ježice pri Ruskem Carju na Golte na treking. Tisti, ki me lahko pelje tja in nazaj mi naj sporoči na ZS. Hvala in lp, Ana
Uporabniški avatar
 natasa
azaleja napisal/-a:
natasa napisal/-a:Zemljevidi in opisi tras so objavljene :juhuhu: !!!

Jaz ga ne morem odpreti? :mrgreen: Zemljevida :?:

Ne klikaj na GPX datoteko, ampak na zemljevid...meni se je odprl :D .

LP, Nataša
 anab
natasa napisal/-a:
azaleja napisal/-a:
natasa napisal/-a:Zemljevidi in opisi tras so objavljene :juhuhu: !!!

Jaz ga ne morem odpreti? :mrgreen: Zemljevida :?:

Ne klikaj na GPX datoteko, ampak na zemljevid...meni se je odprl :D .

LP, Nataša

Hvala Nataše, ga imam na ekranu in potujem s prstom po zemljevidu.

A mi lahko kdo pove, kdaj približno naj grem zjutraj iz Ljubljane. Koliko časa se voziš do tja?
 anab
AVI napisal/-a:
azaleja napisal/-a:A mi lahko kdo pove, kdaj približno naj grem zjutraj iz Ljubljane. Koliko časa se voziš do tja?

Odgovor: :D
Slika

Se vidjamo na Golteh.... :D :D :D

Tnx Avi
 janezu
pogrešam en dobr komentar KAMNČANA-legende (skandinavc) glede jutr.al tolk trenira,al pa se je v teorijo poglobu.učinek bo viden jutr :D zna bit kr vroče in dolgo,se pa da legalno dobr skrajšat če bo preveč :drink lp janezu
janezu napisal/-a:pogrešam en dobr komentar KAMNČANA-legende (skandinavc) glede jutr.al tolk trenira,al pa se je v teorijo poglobu.učinek bo viden jutr :D zna bit kr vroče in dolgo,se pa da legalno dobr skrajšat če bo preveč :drink lp janezu

A ti mene mau drmaš iz upokojenskega fotelja, a? :wink:
Kva pa čem napisat? Ti si prjavlen, še petindvajset drugih dobrih tud in pol se pa pejt......
Glede na to, da bo gondola, nihalka, lufthansa oz. kabinska žičnica zastonj, študiram da bi se sam mau gor pa dol vozu, k me bojo pa dobil bom šou pa v park rože, rman pa taužntkr neki gledat 8)
Ta cajt bosta pa že vidva z Venceljnam u cilju, bom pa na pir pršou za kerga boš ti dau :clap: Kva mam to srečo k se bo tko izšlo :wink:

Sej ne, sam mal nabijam......se vidmo jutr na 1410nm, k se zagledamo, zdej grem pa špagete pomalcat, da bom pol lohk zemljevid razprostrl po mizi :idea:

Srečno :wink:
Uporabniški avatar
 vencelj
Ja, to je to!!
http://www.treking.si/sl/zlati-treking- ... sveti.html Na Golteh sem našel veliko zlata in upam, da me bo še dolgo bogatilo...
Poročilo: http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... olteh.html

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 jozeg
na kratko: lepa trasa, idealno vreme, dobra družba, dobra organizacija. Točke smo tokrat zlahka našli, tudi kasneje, ko smo ostali še štirje. Pri KT 14 smo še v časovnem limitu, pa že kar malo panike, trije gremo naprej pa bo kar bo. Konec dober vse dobro, uspeva zbrati vseh 19 točk še malo pred 16 uro. Hvala Izabel in Dušanu za vzpodbude med potjo. :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA