Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 lonely
...in spet smo bili priča,enemu...zelo lepo organiziranemu tekaškemu dogodku.

Čestitke vsem...ki ste premagovali to prelepo progo....posebej pa tistim,ki ste posegli po najvišjih uvrstitvah...super je bilo :D
:clap: Naš muc je zmagal....yeees :clap:

:clap: Čestitke organizatorju,na odlično izpeljani zadevi...le tako naprej :clap:

plejade45--maca--mrzli--mušnica--muc--Tilcara--Obivankenobi--tanjab--Lonely :

Slika
Po petih letih sem včeraj zopet tekel na lepi gozdni poti v Senožečah, svoj PB na tej progi popravil za slabih 5 minut, tako, da sem s tekom zelo zadovoljen... :D 8), drugače pa sem lep dan preživel tudi v odlični :TF) družbi :clap: 8), tako, da se drugo leto zopet vrnem v Senožeče... :D
Čestitke mucu ter Tilcari za zmago ter vsem ostalim za dobre rezultate... :laola :clap: :cast:

Lp! :wink:
Dobr je "letel" :wink: ...očitno me je mrzla burja pred štartom dobr zbrihtala, pa še največja napaka ki sem jo naredil...doma pozabil rokavice in je blo treba potem mal hitrej tečt :--

Prvič na tem teku, kot je že v navadi najprej vse pohvale organizatorju :clap: ,
sama trasa se mi zdi, da je ena najlepših po kateri sem tekel do sedaj,
družba pa itak THE BEST!!! :laola
Čestitke vsem in vsakemu posebej ter see yaa v soboto...TEKAŠKE TACE smo "našpičene" :wink:

p.s.
TF rules!!! :clap:
Res je super letelo, sploh po makedamu in klancu navzdol :wink: ..tako lepe trase že dolgo nisem okusila in sem prav razmišljala, da bi šla še en krog :D Ma pol bi zamudila prijetno druženje z vsemi TF-jevci..Ne, ne to pa res ne :D

:clap: prav vsem, od prvega, pa vse tja do zadnjega.. organizatorjem, pa tistim, ki ste bili v mislih z menoj..zmaga je naša :wink:

Drugo leto ponovimo, kaj ne?!
Čestitke vsem za tek v Senožečah :clap:
Ja družba, fajn je blo :laola
Tudi jaz sem razmišljal o še enem krogu Tilcara, sploh všeč mi je zadnji km, ko kr samo leti, hehe, ma bi blo res škoda zamudit druženje po teku :D :drink

Uživajte v teku in druženju :laola

In kot bi rekel muc - See yaa !!!
Nazadnje spremenil mrzli, dne 12 Apr 2011, 20:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Za nami je še en lep primorski tekmovalni tek. Na cilju so nas pričakale lepo založene
mize s sadjem, keksi, čaj, topli obrok, pa še srečolov - skratka pohvale organizatorju.
Čestitke vsej ekipi TEKAŠKEGA FORUMA na čelu z nepremagljivim Aljošom. :clap:
Se vidimo v Postojni.

ps. zjutraj ko sva z ženo prišla nas je kar malo zeblo, kasneje sva ugotovila, da je tik
za nama parkiral "Mrzli"... :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA