Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Škoda ... to mi je pa res všeč, na 100tko itak nameravam it.
Uporabniški avatar
 RoKo
1. tekma

ZdravkoC, naj ti ne bo preveč žal. Vsaj današnjega dne ne. Kdo je še videl 30 stopinj v začetku aprila. Vročina, rdeči ko Indijanci, tek pa v mejah zmožnosti, porabljenih cca 50 litrov vode po celi trasi, na cilju pa spočit, pa fajn zažgan (ne nažgan) :D
V taki vročini tako težkega ravninskega maratona še nisem tekel. Radenci so proti današnjemu dnevu milina. Organizacija pa na nivoju.

Konec meseca 50tka, o 100tki pa še razmišljam. Lahko bi se jo lotili s skupnimi močmi :laola
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
RoKo napisal/-a: ZdravkoC, naj ti ne bo preveč žal. Vsaj današnjega dne ne. Kdo je še videl 30 stopinj v začetku aprila. Vročina, rdeči ko Indijanci, tek pa v mejah zmožnosti, porabljenih cca 50 litrov vode po celi trasi, ... V taki vročini tako težkega ravninskega maratona še nisem tekel.

Konec meseca 50tka, o 100tki pa še razmišljam. Lahko bi se jo lotili s skupnimi močmi :laola

RoKo, pa saj nisi mislil, da jaz ... :D
Za 100tko se pa res lahko kaj dogovorimo. Mislim, da greva iz totega konca skupaj s Samotom:-)
Uporabniški avatar
 tadejz
hja, če sem prvi del trilogije dal čez, bi pa lahko še ostala dva :D
Lonely, RoKo - računajta name za 50 km Romangna (se dogovorimo za detajle);
za 100km Passatore bi pa lahko neko skupno odpravo organizirali
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Z zanimanjem spremljam tole pisanje, tako da nč ne obljubim ampak če bo kaj skupinskega interesa, bi se znalo zgoditi da se vam pridružim na 100tki :wink:

LP Bojan
Uporabniški avatar
 lonely
Prvi "tekec" iz trojčka je za nami...Maratona del Lamone..42.2 km

uff...bilo je vrooooče...primerljivo z "najhujšimi" Radenci...mah,preživeli smo.

:clap: Iskrene čestitke Tilcari ,za prvi maraton :clap:
:clap: Čestitke RoKo-tu za četrti..v štirih tednih :clap:
:clap: Čestitke tadejz-u...in moji malenkosti :D

Na vrsti je 50 km di Romagna...25.04....yeees

tadejz--RoKo--Lonely--Tilcara

Slika
Uporabniški avatar
 Tilcara
Moj PRVI maraton (vroče kot na Veneri) uspešno opravljen :clap:
Ravenna zapisana v spominu kot izjemno pristna-domača, zelo dobro organizirana prireditev in kajpak prijateljsko obarvana.
Prvih 36 km z lahkoto in užitkom odtečenih, zadnjih 6 km v objemu velike preizkušnje.
Na cilj pritekla utrujena, izčrpana a zmagoslavna :D

Zdaj vem, kaj pomeni ZAME razdalja 42 km in da bo vsekakor naslednji maraton čez mesec dni v Trstu, kjer bo tudi končni čas (rezultat) nekoliko krajši :wink:
Romagna in 100-ka me bosta počakali za drugo leto.

Ja, saj vem, sem že okužena z "bakterijo", ki se ji reče TEK, z vsem svojim bistvom. Antibiotika zaenkrat še ne potrebujem :wink:

Hvala Lonely za dobro voljo in da si me popeljal na maraton ter tebi RoKo za razširjeno debato in Tadejz za novo spoznanstvo :wink:

Se vidimo v Trstu :D
Uporabniški avatar
 RoKo
Plačana prijava za 2. tekmo - 50km di Romagna.

ŠTART DOKAJ ZGODAJ - 8:30, velika noč bo kratka.:D Spet jo bomo užigali sredi noči po prazni cesti po Italiji. :laola
Uporabniški avatar
 muc
Čestitke in bravo vsem za uspešno pretečeni TRITTICO DI ROMAGNA !!!
:laola

p.s.
Vidm pa da je že naslednji na vidiku...kapo dol! :wink:
Uporabniški avatar
 RoKo
QUOTA ISCRIZIONE ASSOCIATIVA:
(comprensiva di € 10,00 per cauzione chip)
- fino al 15 aprile 2011 € 40,00;
- dal 16 aprile al 22 maggio 2011 € 50,00;

Cenejša prijava do 15.04. Avtobus za povratek v Firenze stane 10 evrov, ki se plačajo pri prijavi.
Bomo imeli voznike in spremstvo ali bomo po "znajdi se"?
 dragons
RoKo napisal/-a:
ŠTART DOKAJ ZGODAJ - 8:30, velika noč bo kratka.:D Spet jo bomo užigali sredi noči po prazni cesti po Italiji. :laola

Ena od opcij je da prideš zvečer v Castelbolognese in prespite na ležalnikih v telovadnici.Cena se mi zdi da je 5€.
Če še kdo ni plačal ni panike.Važno se je prijaviti pravočasno plačaš pa ob prevzemu številke.Ker so organizatorji stari mački ne komplicirajo.
Značilo za ta tek so visoke temperature.Dobro je imeti kako kremo za sončenje ker bodo ramena pekla še tri dni kasneje.

Lp
Uporabniški avatar
 tadejz
RoKo napisal/-a:Cenejša prijava do 15.04. Avtobus za povratek v Firenze stane 10 evrov, ki se plačajo pri prijavi.
Bomo imeli voznike in spremstvo ali bomo po "znajdi se"?

Prijavljen za 50km di Romagna.
Za 100km del Passatore pa kar se mene tiče spremstvo med samim tekom ni nujno, bi pa prav prišel nekdo, ki bi nas peljal, da ne bi bilo potrebno po teku še voziti domov. pa še start in cilj sta v različnih mestih.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA