Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ida
Zenith napisal/-a:
maca napisal/-a:Veš, da sprejmemo, oba. Začetniki specialno vabljeni :clap: , dokler ne nasrkajo ob starih mačkih :-- .

Odkar laufam sem spoznal fajn fizioterapevtke. Tako, da prav paše trpet :--

A naročim kako maserko tam okoli 15te ure?!

Zdravo!

Hvala ker ste naju sprejeli v ekipo. Jaz ne bom mogla priti pred 12to uro :( ker imam neke nujen obveznosti. Bi raje prišla tečt, a žal ne gre :( Po 12ih pa ziher pridem.
Se vidimo v soboto. :D :D :D

Lep pozdravček vsej ekipi Muce mace. :TF)
Ida
Uporabniški avatar
 ida
Tomaž 77 napisal/-a:
miciM napisal/-a:Jaz bi se javila pa delam v soboto do 14.00. Do tja imam res samo 5min., ampak ne vem, če bi vam to kaj koristili :D :D .

Od centra do Tivolija se ogreješ, odtečeš en maratonček in smo zmagal! :clap:
Kot vse kaže je ekipa Tf-Muce -mace polna in popolna! :clap:

Ekipa Tf-Muce-mace

1. maca
2. tomaž77
3. tomi_
4. Raziskovalec
5. Laufer
6. Zenith
7. Zenitih-ova boljša polovica
8. miciM

Pa če to ni najboljša ekipa! :--

Zdravo!

Hvala ker ste naju sprejeli v ekipo. Jaz ne bom mogla priti pred 12to uro :( ker imam neke nujen obveznosti. Bi raje prišla tečt, a žal ne gre :( Po 12ih pa ziher pridem.
Se vidimo v soboto. :D :D :D

Lep pozdravček vsej ekipi Muce mace. :TF)
Ida - 7. Zenitih-ova boljša polovica
Uporabniški avatar
 Loni
Baje, da vreme BO. Pa čisto ok, da ne bo tako vroče, drugače bi bili ob vsem tem piknikovanju na koncu spraženi v nulo.
Moja Zaherca definitivno BO. pa še kaj drugega. :wink: Dobra volja, kopalke, ležalniki, stolčki...
Uporabniški avatar
 turbinas
Upajmo da bo vreme zdržalo, da bo užitek na progi in ob progi. :D
Glede na to, da bo itak večina udeležencev imela svoj suport in ne bo preveč zažirala organizatorjev, bi si lahko organizatorji premislili in dali kaj več v dobrodelne namene kot pa le 2€ od štartnine in dodatni evro za vsak dodatni km nad 10.000km. Lani so bili precej bolj radodarni.
lp
Uporabniški avatar
 raf
Sezona lova na kroge je odprta. :laola
Danes sem naredil zadnji trening za beograjski maraton in sem naklepal 8 krogov po progi, kar znese slabih 16 km. Čeprav je pihalo je bilo vseeno prijetno, ker je sonček na delih, kjer ni bilo vetra lepo grel. Visincev je kar nekaj in bodo na koncu bili tisti klački veliko bolj strmi, kot na začetku. Paziti je treba na mulde, ki so delno zasute in si lahko tik tak gleženj poškoduješ če stopiš na rob.
par tehnikalij za soboto.
Trava na štartno cilnjem prostoru je pokošena.Kljub dežju včeraj, ni bilo luž oziroma blata. Na progi veliko odlomljenih vej z dreves in predvidevam,da zaradi vetra, ki je pihal zadnja dva dneva. Verjetno bodo do sobote to pospravili. Plačati je treba parkinino na parkirišču in sicer za uro pol evra.
Uživejte v soboto in veliko krogov želim vsem sodelujočim, ker to šteje poleg druženja.
Se pravi da sem trenutno neuradno vodilni , kar se tiče krogov. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 ROSI64
alpner napisal/-a:Vse lepo in prav, ampak za parkirnino bi pa lahko "poskrbel" organizator... :roll:

Parkirnina se plačuje od ponedeljka do petka, v soboto in nedeljo jo ni. :D
 Igi69
Je kje kak načrt poti, da vidim, kje po Tivoliju zadeva točno poteka, koliko je krog dolg in kolk je višinskih metrov?
Uporabniški avatar
 vencelj
Igi69 napisal/-a:Je kje kak načrt poti, da vidim, kje po Tivoliju zadeva točno poteka, koliko je krog dolg in kolk je višinskih metrov?

Iščeš http://www.timingljubljana.si/novicke/8urnitek/index.asp?p=300 :?:
Krog je dolg dobrih 1900 m (lani se je izračunavalo po formuli 1933m × krogi), višincev pa menda okrog 30m na krog.

LP, vencelj
 žabc
turbinas napisal/-a:Upajmo da bo vreme zdržalo, da bo užitek na progi in ob progi. :D
Glede na to, da bo itak večina udeležencev imela svoj suport in ne bo preveč zažirala organizatorjev, bi si lahko organizatorji premislili in dali kaj več v dobrodelne namene kot pa le 2€ od štartnine in dodatni evro za vsak dodatni km nad 10.000km. Lani so bili precej bolj radodarni.
lp

Čez 49 dni se bo začela deset dnevna pustolovščina, ki bo prav tako humaniatrno obarvana! Tam bo "štartnina" 10 EUR (otroci 5 EUR) in celotna štartnina bo šla v humanitarne namene - brez kakrkšnihkoli posrednikov!!! Več pa v kratkem!

Je pa tako, da tudi če je samo 2 EUR, je boljše kot nič!!!

Vsem skupaj želim obilo užitkov na letošnjem teku! Jaz bom letos zgolj v vlogi navijača!

Žabc
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA