Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

milk
Zanima me če bo letos organiziran prvomajski tek na Roblek in če bo kak razpis.
Ali letos bo tekmovanje za Alpski pokal in ali je Roblek vključen vanj.
Zaenkrat nisem zasledi nič konkretnega na to temo.
 milk
Loni napisal/-a:http://www.tekaskiforum.net/prireditve/4_tek_na_roblek_2011

To niso zame nikakršni konkretni podatki in po tem linku še vedno ne vem ali bo tek res organiziran. Tu ni razen datuma nikakršnih podatkov, kaj šele razpis. Na spletni strani Atletskega društva Radovljica, ki naj bi organiziralo ta tek, pa o teku na Roblek ne duha ne sluha. :x
Uporabniški avatar
 Loni
A to, da je naveden mejl, na katerega lahko pišeš za več informacij, ti ne zadostuje? In telefonska številka gospoda Prezlja?
 milk
Za vsako resno tekmo se ponavadi objavi razpis, kjer so napisani podatki o trasi, kako se nanjo prijaviš in kdaj, kje ter koliko plačaš startnine. Če ni razpisa, ponavadi tudi ni tekme.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
milk napisal/-a:Za vsako resno tekmo se ponavadi objavi razpis, kjer so napisani podatki o trasi, kako se nanjo prijaviš in kdaj, kje ter koliko plačaš startnine. Če ni razpisa, ponavadi tudi ni tekme.

milk, saj mi na TF vse to vemo! Po moje nismo pravi naslov! Se boš vseeno moral obrniti na g.Prezlja !

PS: Za tekmo na Roblek ni bilo še nikoli kakšne velike propagande, pa so vse lepo uspele z dokaj zgledno udeležbo! Ne vem, zakaj letos ne bi bilo tako! Mi pridemo, vsaj pogledat! :wink:
Uporabniški avatar
 jozeg
Danes sem se skozi Begunje na Gorenjskem zapeljal v dolino iz Drage (689m) in šel do Roblekovega doma (1657m). Začel sem kakih 300 m od gostišča v Dragi doma - s seboj sem imel GPS. Skušal sem se čimbolj držati trase prvomajskega teka, ki je še od lani označena z rdečimi puščicami (kamni, drevesa). Te so dokaj pogosto razen tik pod Planinco, kjer so posekali drevje in nad Poljško planino, kjer so širili gozdne vlake. Zgubiti se ne morete, saj so povsod Knafeljčeve markacije, še kakšna puščica na trasi pa ne bi bila odveč.
Analizo poti (program Quo)sem dodal v priponko.
V povezavi spodaj je malo bolj razširjen opis s par fotografijami (uporabljen je program Every Trail)
http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=1052507
Priponke
analiza_roblek [640x480].jpg
analiza_roblek [640x480].jpg (126.71 KiB) Pogledano 2769 krat

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA