prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

Tko vam sprema stvari za trku?

Sam
15
100%
Žena
Brez glasov
0%
Danas me je diskusija s ženom o trčanju potaknula na jedno zanimljivo pitanje. Pomalo je muško, nije šovinističko, nadam se da mi ljepši dio foruma ne bude to uzeo za minus.
Riječ je o sportskoj opremi. Tko Vam muškim trkačima sprema opremu, znači dres, superge, čarape, ručnik i sve ostalo potrebno za odlazak na utrku? Da li sami ili žena?
Nekim trkačima koje poznajem to rade žene.
Meni to baš nije jasno, jer uvijek imam problema sa stvarima koje da si uzmem, a kak bi tek bilo da neznam kaj imam u torbi. Kak da žena zna koji je dres meni bolji, udobniji, ak ja to neznam i nosim uvijek bar dva kompleta. Koje superge uzeti? Ponekad sam nosio tri para i nisam znao u kojima ću trčati.
Kak to rješavate, vi koji ste oženjeni?
I da li možda oženjenim članicama TF muževi slažu i pripremaju stvari za trčanje?
Uporabniški avatar
 ales
Ja halooo? Kako naj pa ona ve, a bom tekel res v skylonkah h katerim gre nikov dres, a bom tekel v 832kah, (ki so sicer tudi v torbi), h katerim bolj paše Realrunnerjev dres. Seveda sam polnim torbo za tekmo. Za vse ostalo pa skrbi aLENkA. Mislim hrana, pijača, počutje, pa to!
Raje krivim sebe, če gre kaj narobe(pozabim vzeti Polarjev pas na tek v Logarsko), kot da se osem ur jezim na nekoga drugega. Uzdaj se use i u svoje kljuse, skratka!
Uporabniški avatar
 runner
1)Za vse ostalo pa skrbi aLENkA.
2)Uzdaj se use i u svoje kljuse, skratka!

Iztrgal sem ta dva stavka iz tvojega posta Ales.

:lol:
 dpop
Moja najdražja ima sama s svojimi "cunjami" dosti
dela... tako da... jaz za svojo SportBilly torbico
poskrbim sam... itak se ona samo križa ko vidi koliko
jaz naložim v torbo za en "trening" :lol:

1194 Darko

P.S. Šovinisti smo (itak) vsi... samo zaradi
"zdravstvenih razlogov" tega ne pokažemo :wink:
Uporabniški avatar
 marathon95
dpop napisal/-a: ... jaz za svojo SportBilly torbico

Svaki ima svoj SportBilly ruksak ili torbu v kojoj nema čega nema, jer svaki od nas i zna kaj mu treba.
 Nataša
ha ha ha, kakšna tema, pa to ne morš verjet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 5rca
hahaha ... kako naj glasujem :shock: nimam žene, mam pa moža, sam on še sebe ne zna spakirat, kako bi pol mene :roll: :?: :roll: :?:
Uporabniški avatar
 marathon95
Nataša napisal/-a:ha ha ha, kakšna tema, pa to ne morš verjet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Čist muška tema :rol: :rol: :rol:

Čestitam na 1000 odgovoru :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 marathon95
5rca napisal/-a: mam pa moža, sam on še sebe ne zna spakirat, kako bi pol mene :roll: :?: :roll: :?:

To je znak da žene drže 3 kuta v kući, a u četvrtom je sportska torba :-- :-- :--
 Nataša
marathon95 napisal/-a:Čist muška tema :rol: :rol: :rol:

Marathon, pa sej nisi blond, da bi se blamiral s takimi diskusijami :D :D :D :D Tvoja žena je pa zgleda carica, da to vse prenaša :lol: :lol:

marathon95 napisal/-a:Čestitam na 1000 odgovoru :clap: :clap: :clap:

iiii, sploh nisem opazila!!! jes, jes, jes :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 5rca
marathon95 napisal/-a::-- :-- :--

JEZIK MI KAŽE :roll: :shock: :roll: OJOJJJJJJ :lol: :lol: :lol:
 dpop
marathon95 napisal/-a:To je znak da žene drže 3 kuta v kući, a u četvrtom je sportska torba :-- :-- :--

Ker je znano (matematična teorija), da so za določitev ravnine
potrebne natanko 3 točke... je potem četra odveč.
POMENI: če žena podpira tri vogale, je moški popolnoma odveč pri tem
"opravilu" in lahko mirno vzame torbo in gre na "športne aktivnosti"... :wink: :wink: :wink: :wink:

1212 Darko

P.S. Šovinistični prasec PRESS
Uporabniški avatar
 marathon95
Nataša napisal/-a:Marathon, pa sej nisi blond, da bi se blamiral s takimi diskusijami :D :D :D :D

Prije nek sam došel na forum sam se pofarbal :mrgreen:

Nataša napisal/-a:Tvoja žena je pa zgleda carica, da to vse prenaša :lol: :lol:

Zato sam trkač, da me čim manje vidi doma :-- :mrgreen: A s letima se na sve navikneš :rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 marathon95
Ispalo je da sami spremamo stvari za trke i treninge, a kakova je situacija dok se vraćamo s istih :?: :?: :?:
Da li onda prepušta(te)mo ženama/muževima da vam kopajo po torbi i mokre stvari "bacaju" na pranje ili to obavite sami :?: :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA