- 17 Apr 2011, 11:36
FORMAraton 2011...noro, noro in še enkrat noro!!!
Tolk ko sem pa včeraj videl nasmejanih obrazov, dobre volje in optimizma pa še nikoli!
Moja prva izkušnja z premagovanji km in samega sebe je bila res nekaj najlepšega.
Pred samim tekom en kup vprašanj samemu sebi kako in kaj, vzel prtljage za en teden kampiranja potem ko se je pa vse skupaj začelo pa samo uživanje.
Glede na to, da nisem imel v nogah še nobenega teka daljšega od 33 km je bila edina želja pretečt razdaljo maratona(Zvonko tnx. za super družbo
) potem naprej pa čisto po filingu...in filing je bil božanski
Res, da sem imel malo krizo okrog 30 kroga z koleni ampak smo tud to premagal z kremcami (Marjan hvala
) in dvema krogoma sprehoda zadnjo urco smo pa spet "padli not"...dva spoznanja...za ultro rabim še ogromno kilometrino in veselje, da se tudi enkrat nisem vprašal "kaj mi je tega treba?"
...čestitke vsem za odlične rezultate...bravo za zmagovalca med posamezniki in TF ultri za zmago med ekipami!!!
Ne bi rad koga izpustil zato res pohvala vsem ultrašem...CARJI STE!!!
LETEČE TACE (super ekipa smo!)se počasi in vztrajno približujemo
..see ya next year! 

Tolk ko sem pa včeraj videl nasmejanih obrazov, dobre volje in optimizma pa še nikoli!
Moja prva izkušnja z premagovanji km in samega sebe je bila res nekaj najlepšega.
Pred samim tekom en kup vprašanj samemu sebi kako in kaj, vzel prtljage za en teden kampiranja potem ko se je pa vse skupaj začelo pa samo uživanje.
Glede na to, da nisem imel v nogah še nobenega teka daljšega od 33 km je bila edina želja pretečt razdaljo maratona(Zvonko tnx. za super družbo

Res, da sem imel malo krizo okrog 30 kroga z koleni ampak smo tud to premagal z kremcami (Marjan hvala

Ne bi rad koga izpustil zato res pohvala vsem ultrašem...CARJI STE!!!

LETEČE TACE (super ekipa smo!)se počasi in vztrajno približujemo