prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

copate katere znamke uporabljate?

Adidas
103
12%
Asics
164
19%
Mizuno
218
25%
New Balance
30
4%
Nike
216
25%
Reebok
32
4%
drugo
92
11%
 tom-tek
Zanima me, ali kdo pozna Adidasov model Adizero Adios. Kakšne ima izkušnje s tem copatom in kakšne so številke copata v primerjavi z Nike ali Brooks, imaš lahko isto številko kot pri teh copatih ali je v številki razlika? Hvala za odgovor.
Uporabniški avatar
 noteko
Trenutno za hitrejše treninge in dokaj urejen teren(asfalt, makedam, urejene gozdne poti) uporabljam dva para Nike Lunar Elite+ f10. Bil sem kar malo razočaran, ker so prenehali izdelovati Nike Skylon, saj sem imel več sezon te copate.

Lunarelite me niso razočarale. Ustrezajo hitrejšim treningom, so dokaj lahki in dobro blaženi, tako da sem z njimi kar zadovoljen.
Uporabniški avatar
 vencelj
Off...
nikoli v življenju mi ni prišlo na misel, da bi si dvakrat kupil enake copate. Saj svojo logiko ima: če so preizkušeno dobre, zakaj pa ne. Pa vendarle tega še nisem naredil, imam pač raje vedno kaj drugega, novega. Zaenkrat imam srečo, da še nisem imel "strela v prazno".

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 noteko
Tudi sam jih seveda nisem kupil naenkrat. Prve sem kupil, bil z njimi zadovoljen in se čez mesec odločil za še en par, saj sem potreboval še ene copate. Poleg teh imam tudi še druge tekaške copate, vendar so bolj "namenske". Npr. za sneg, blato, tartan in asfalt. Tiste superge s katerimi največ treniram pa imam dvoje - da skupaj zdržijo glavni del sezone.
 martin3
Pozdravljeni,
ima kdo kakšne izkušnje z Adidasovimi CANADIA TRAIL? Sicer upor za asfalt in utrjene gozdne poti Asics Nimbus za neurejene poti in ,,šoder,, Salomon XT Wings!
lp
m3
 OlivaB
Slab mesec nazaj sem dobila prve tekaške copate in to nike lunarfly +2. Sem sicer zelo zadovoljna z njimi, res so udobni kot copatki ;)
V trgovini sem pozabila vprašat, a se jih lahko opere v pralnem stroju in posuši na zraku tko kot ostale copate?
Uporabniški avatar
 pajo
OlivaB napisal/-a:Slab mesec nazaj sem dobila prve tekaške copate in to nike lunarfly +2. Sem sicer zelo zadovoljna z njimi, res so udobni kot copatki ;)
V trgovini sem pozabila vprašat, a se jih lahko opere v pralnem stroju in posuši na zraku tko kot ostale copate?

Peri nežno na roke z krtačko. To je moj nasvet.
Uporabniški avatar
 pementos
pajo napisal/-a:
OlivaB napisal/-a:Slab mesec nazaj sem dobila prve tekaške copate in to nike lunarfly +2. Sem sicer zelo zadovoljna z njimi, res so udobni kot copatki ;)

Peri nežno na roke z krtačko. To je moj nasvet.

jaz vedno jih operem v pralnem stroju in nikoli nisem imel nobenih težav.
 Zenith
Sem slišal, da pranje superg v pralnem stroju ni priporočljivo. Menda zaradi podplata, ker začne bolj drseti.

Trenutno pa uporabljam Nike Lunarglide z ortopedskimi vložki. Lahek in udoben.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA