prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lojzeP
fino smo se razmigali danes :D čeprav nekega pretiranega naprezanja sicer še nismo sposobni.
vlagi od zgoraj smo se srečno ognili, zadovoljne tečacice smo tudi zaznali, bivša stevardesa uspešna v regulaciji žeje 8)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ponoči se zamenja ura, kar zame posledično pomeni, da prihodnji teden štartam z ovalom ter Brunarico. :D

Me pa zanima odgovor "TF after running hardičev" (običajnih ljubiteljev analize v Brunarici), kaj vam letos bolj paše: sreda ali četrtek?
:wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
lahko bi se za tradicionalni pristop zmenil ..... končno enkrat :D
a rečemo ob 17.30 - tko nekako univerzalno uro - sreda
Uporabniški avatar
 mitjas
No go zame še nekaj časa :( Ko pa končno saniram zvin gleženja in vneto ahilovo, pa samo še gaaaaaas :D
Upam da že v naslednjem mesecu :?
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz si bom po običaju vzel nekaj minut rezerve. 8)
Če bo slabo vreme, me ne bo na Oval (Bom šel raje malo po svoji sorški okolici), na analizo pa lahko pridem. :D

lojzeP napisal/-a:... na ( vsaj ) enega ...... tradicija :D

Brunarica ali Valter? :wink:
 DrejKa
Tole bo malček off topic in vem, da je že prežvečena tema, pa vseeno: pred dnevi sem prvič tekala okrog Brda in zelo prijetno presenečena sem bila nad kulturo pozdravljanja med tekači, sprehajalci, kolesarji, mladimi in malo manj mladimi...
Zelo frajersko in zelo kul! 8)

(S temle pripisom si bom najbrž nakopala jezo in gnev, ampak - med ljubljanski tekači je pozdravljanja pol manj. :wink: )
Uporabniški avatar
 Loni
Zakaj pa jezo in gnev, če pustimo kapitalo ob strani, se drugje kar pozdravlja... Ko imam jaz včasih kak "popadek", pozdravim tudi v kapitali vsakega mimoidočega in potem seštevam, koliko jih odzdravi nazaj. Jih ni veliko.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Vlajko napisal/-a:Brunarica ali Valter? :wink:

pa dejmo tokrat spet ono prvo :idea: da podaljšamo vstopno dovoljenje .....
Uporabniški avatar
 tekac1985
Dragi tekači,

Atletski klub Kranj in športno društvo Gorenjski Glas bomo pričeli z organizirano skupinsko vadbo teka za vse generacije. Poudarek je na pristopu k teku in učenju pravilne tehnike teka. Možno je tudi individualno svetovanje za bolj zahtevne tekače, ki se pripravljajo na posamezne tekaške izzive.

KJE: Atletski štadion Kranj
KDAJ: Vsak četrtek ob 18.00 h
KONTAKT: prezelj.marko@gmail.com ali 041 342-663
Uporabniški avatar
 Vlajko
Izjemoma četrtek. :D
Jaz štartam nekoliko prej, da me ne boste predolgo čakali na cilju. :wink:

PS:
Ima novopečeni Drulovčan kaj za dodati? :wink:
  • 1
  • 138
  • 139