Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tabonir
bernarda napisal/-a:Tabonir in Linz...hvala za fotkiče....kot po navadi so superca :laola

Tabonir....še enkrat čestitke za zmago.......dobro si ga žgal proti cilju :clap: :clap: :clap: :clap:

Hvala za čestitke :D!
Lep tek in prijetna družba. Dan pa kot iz sanj.... Cvetna nedelja, temperature idealne za tek, sonček :D :D :D.
Teči med ormoškimi polji, v cvetoči pomladi je bilo kot v pravljici. Imeniten suport. Ničesar mi ni manjkalo, tek je bil ena sama pravljica. In moj končni čas 1.50.25, je bil zame sanjski. Moja 3. - 21-ka - in ostala bo večno nepozabna.
Prvič sem bila na tem teku in prav gotovo ne zadnjič. Organizatorji so se potrudili, da so stvari "klapale" , samo ne vem zakaj nimam tiste plastične medalje, ki naj bi jo dobili na cilju.
Čeprav sem osvojila 3. mesto v kategoriji in sem dobila bronasto medaljo, si resnično želim, da dobim še tisto iz cilja, ki je bila namenjena vsem.

Čestitke vsem tekačem za pretečeno razdaljo. :laola
Bernardi, ki je bila tokrat v dvojni vlogi pa še posebej hvala. :laola

Čestitke organizatorjem :laola in hvala Lenzu, Tabonirju in Lenči za fotke :laola .

Drugo leto pa spet.....
Uporabniški avatar
 marja
O, ti rezultati so pa prijetno presenečenje - sama sem si namerila cca pol minute več kot je uradni rezultat. Zdaj pa vidim, da sem dosegla OR. Se je splačalo malo počakat :D . Če bi trajalo še kak dan dlje, bi bilo mogoče še par sekund manj :lol: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA