prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 leteči polž
... Merrell Trail Glove?
Prej bi rad sprobal, najbrž bi pa rabil številko 47. V Hervisu imajo samo do 46, V Tomas športu pa samo otroške modele (do 45 ;) ).

Hvala.
Uporabniški avatar
 Rollback
leteči polž napisal/-a:... Merrell Trail Glove?
Prej bi rad sprobal, najbrž bi pa rabil številko 47. V Hervisu imajo samo do 46, V Tomas športu pa samo otroške modele (do 45 ;) ).

Hvala.

V Sloveniji ne boš dobil, preverjeno. V Evropi tudi težko (se menim preko svoje nemške zveze, pa zaenkrat slabo kaže, menda so razgrabljeni...bomo vidl kmal). Probaj na Amazonu, tam jih majo, vprašanje je le, če jih dostavljajo v Slo..

jaz sem jih probal, morda so mi nekoliko preozki (glede na to, da zadnje cajte furam extra-wide Neo od Vivobarefoot mogoče tud zarad tega)...
Uporabniški avatar
 leteči polž
Hvala za odgovor.

Mogoče veš, če se da kakšne druge minimalistične trail čevlje sprobat v Sloveniji? Npr. New Balance Minimus Trail, Inov8 Bare-grip ali Altra Lone Peak. Sem še kaj pozabil razen VFF?
Uporabniški avatar
 leteči polž
Pa jih imam :D
V interšportu sem našel številko 46,5, ki je bila sicer malo premajhna, vendar sem sklepal, da bodo 47 ravno prav. Le-te sem naročil na nemškem Amazonu.
Včeraj sem jih dobil, danes pa uspešno testiral. To bodo sedaj moji čevlji za v hribe, samo da pobere sneg.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA