Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

IRA napisal/-a:Kako to mislite od 16h-20h ... kaj pa polžja sekcija :mrgreen: :-- :mrgreen:

Za polžjo sekcijo je pa Vipava z pričetkom ob 14h :-- :--

Malo se hecam. Časovni okvirni plan je narejen, če pa bo interes, pa tudi ne bo problem podaljšat. :D
raf napisal/-a:Na tazadnjem bova z Matejm skupaj udarila maraton in se bom tudi jaz pridružil tej akciji, ki se mi zdi, da jer nekaj posebnega in upam, da bo odziv donatorjev dober.

Na zadnjem pa ne bo problem družba, saj še enkrat vsi skupaj tečemo.
:laola :laola
Saj mogoče je z mano kaj narobe ... a jaz razpisa ne razumem.
A se teče 10-krat 10 krogov na stadionu (kar sledi iz odgovora Mušnice, ne iz razpisa) ali se teče 10-krat maraton? In če je to drugo, kje bodo trase? Na stadionu? Kdo bo pa kroge štel?
spela* napisal/-a:Saj mogoče je z mano kaj narobe ... a jaz razpisa ne razumem.
A se teče 10-krat 10 krogov na stadionu (kar sledi iz odgovora Mušnice, ne iz razpisa) ali se teče 10-krat maraton? In če je to drugo, kje bodo trase? Na stadionu? Kdo bo pa kroge štel?

Vse ti bom razložil:
:arrow: teče se 10 maratonov na 10 stadionih v 10 krajih
:arrow: trasa bo stadion in temu sledi 105 krogov
:arrow: krogov se uradno ne bo štelo (meni bo beležil garmin), pa tudi če bomo kakšnega več naredili ne bo nič narobe
:arrow: res maraton bomo pretekli, Matej vsak dan, ostali po seznamu, zadnjo nedeljo vsi skupaj
vsi, ki se pa bodo akcije udeležili in prispevali donacijo, bodo odtekli poljubno dolžino; 1 krog, 5 krogov, 10 krogov,...
:arrow: tudi ura starta je poljubna od 16h dalje, v Vipavi pa od 14h dalje.
Jaaaa, tako se govori fanta...in seveda vsi ostali :D

Res je, jaz sem kriv za opise tekačev :oops: Ampak, take vas vidim...in take sem vas opisal :--

Že zdaj bi se rad vsem skupaj najlepše zahvalil za vso pomoč, ki ste mi jo namenil do sedaj...in seveda za vse kar boste dobrega storili za te naše "zgodbice".
Hvala vam :laola

Bi pa rad na tem mestu razčistil nekaj!!! To ni projekt Matej Markoviča (Žabca), temveč projekt ekipe Never give up, ki se bo skupaj z vami borila za nasmehe teh malih borcev.
Jaz sem samo pobudnik, nič drugega :D Deset maratonov bom odtekel zgolj zato ker ima to nek smisel!!! :wink:

Torej, vzemite ta projekt kot nekaj kar nas vse skupaj bogati in povezuje. Vsi tisti, ki se bomo v teh desetih dnevih družili, nas povezuje nekaj veličastnega...nekaj kar ne premore vsak! Povezovala nas bo ljubezen do sočloveka in danes tako močno zamenarjeni čut pomoči in sočutja!

S tem seveda ne bomo dobili vojne, bomo pa vsekakor zmagovalci v zelo pomembni bitki!!!

Hvala vam vsem, v mojem imenu in imenu ekipe Never give up!!!

Zlati ste!

Žabc
Ja točn tega manjka danes "občutek za sočloveka", res povsod se da lepo videt, da ga v bistvu ni več, že to kaka je kultura na cesti, pa še kje....
No pol pa je tu še druga oblika, ki pa se gre neko t.i. sočutje, vendar je največkrat v ozadju le samopromocija in pol pa mi gre na :--(

Vsekakor čestitke ekipi in pa seveda teb Žabc za idejo in se že veselim, da si bom lahk to tud sam od blizu pogledal :mrgreen:
dexi27 napisal/-a:@Ečo te pa probajma nekak uskladit termin, pa da v miru kako rečema, po moje bo ene 3 ure pa pol dosta da nadoknadima, če ne bo pa uskladima termin še za enga :wink:

Ja Dexi ideja je odlična. Tudi tista o dveh. :wink:

Ekipa Never give up pa itak :laola

Takšnih akcij pa je vsekakor premalo. Konec poletja bo še ena. Zaenkrat kaže dobro!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA