Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 bojanm
Če je kdaj,kaj prišlo v prave roke,
je sigurno zdaj prišlo.
Čestitke
Flaško pa še dobiš,sej veš.
Nazadnje spremenil bojanm, dne 22 Apr 2011, 12:47, skupaj popravljeno 1 krat.
 VERAKUMPERSCAK
ZZ TOPKA - si ga zaslužila in iskrene čestitke. :laola

Čeprav ti osebno še nisem stisnila roke, moram priznati, da si nekaj posebnega.Z veseljem prebiram tvoje članke in želim ti, da te ta duh spremlja še naprej... ker je zelooooo nalezljiv :laola

BRAVO VALENTINA :clap: :clap: :clap:
 ursad
Bravo Valentina! :laola
Da se ne ponavljam preveč, ampak vseeno ti želim povedati to, kar sem ti že lani na GM-ju ob "počitku" v Hudajužni: res si carica za to, kar vse si naredila v življenju... :laola
Naj ti bo lepo kjer koli te bo vodila pot...

Se vidiva, če ne prej, pri prjatlju Jožkotu na GM-ju tam sredi junija :D

Urša
Uporabniški avatar
 zz topka
Sem se dala malo pred računalnik( :D he, saj drgač pej nisem prav nič gor :D ) in
po letih zbrala vse te naše tekme, ki sem jih začela leta 2003 pridno vnašat v računalnik. In zanimivo, koliko se res nabere vsega. Tako kilometrov, tekem, medalj, štartnine, porabljenega bencina.

Za Sindis moram napisat, da je imela od leta 1996, ko je začela s teki pa do 2003 približno še enkrat toliko za sabo, kot ima od leta 2003-2010. Ker doma ima samo ona preko 350 medalj, da o pokalih niti ne govorim.

No, če si želi kdo ogledat tole mojo statistiko:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... zcUE#gid=0

Sem malo mahnjena na številke, ( he :D posebno evrske :D ), zato se rada s tem dajem...
Nazadnje spremenil zz topka, dne 08 Jan 2014, 08:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 RoKo
Je pa šlo neki evrčkov. Niso pa vštete vse pritikline, ki spadajo zraven. Tu pa ne mislim na opremo. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA