področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

če bi kdo kaj naročal preko wiigla naj sporoči. imam ogledane ene superge, samo čakam, da pride spet dan ko bodo spet 20% cenejše. upam da bodo še imeli mojo številko (12 ali 12,5). no, če bi še kdo kaj hotel naj piše.

LP
poli napisal/-a:če bi kdo kaj naročal preko wiigla naj sporoči. imam ogledane ene superge, samo čakam, da pride spet dan ko bodo spet 20% cenejše. upam da bodo še imeli mojo številko (12 ali 12,5). no, če bi še kdo kaj hotel naj piše.

LP

kaj nisi prej rekel, sem včiraj oddal naročilo
tejo996 napisal/-a:
poli napisal/-a:če bi kdo kaj naročal preko wiigla naj sporoči. imam ogledane ene superge, samo čakam, da pride spet dan ko bodo spet 20% cenejše. upam da bodo še imeli mojo številko (12 ali 12,5). no, če bi še kdo kaj hotel naj piše.

LP

kaj nisi prej rekel, sem včiraj oddal naročilo

:drink
Če bi kdo slučajno naročeval preko startfitness.co.uk, bi se mu z veseljem pridružila. Imam nagledane copate za £65.55. Povem pa že v naprej, da nimam s tem nobenih izkušenj in tudi taprave kartice za plačilo :) Tako da se rajši jaz nekomu priključim kot on meni...
Hoj!
Na Startfitnessu je poštnina za copate ali pa šprinterice vedno 10funtov. Tako da če imaš dva para bo 20funtov... Tako ti ni treba čakati da se komu priključiš, kvečemu bi se kdo k tebi lahko, če bi kupil kašno oblačilo, ki ga včasih dajo kar v škatlo s copati. Sicer pa plačaš kar z Eurocardom in dobiš cca. v enem tednu.

LP Jože

MančaPomaranča napisal/-a:Če bi kdo slučajno naročeval preko startfitness.co.uk, bi se mu z veseljem pridružila. Imam nagledane copate za £65.55. Povem pa že v naprej, da nimam s tem nobenih izkušenj in tudi taprave kartice za plačilo :) Tako da se rajši jaz nekomu priključim kot on meni...
Aja, potem pa ji lahko jaz vzamem, ni problema. Lahko me kontaktiraš, in pri naročilu dam tvoj naslov za dostavo.

LP Jože

Loni napisal/-a:Manča Pomaranča nima kreditne kartice, po moje je to pri njej problem.
jozet napisal/-a:Aja, potem pa ji lahko jaz vzamem, ni problema. Lahko me kontaktiraš, in pri naročilu dam tvoj naslov za dostavo.

Jože, hvala za takšno prijaznost. Sem vedela, da so tekači sami fajn ljudje :) Moram pa priznati, da se še odločam. Razmišlam namreč še o nakupu nahrbtnika na Wigglu. Če se odločim, da bo denarnica zdržala, bom kupila na Wigglu oboje. Če pa ne, te pa kontaktiram, če boš še za akcijo 8)

:wink:
Živjo! Ali je morda kakšen interesent, ki bi se mi pridružil pri wiggle-naročilu? Imam ogledane superge v vrednosti dobrih 70 eur, razlika do brezplačne poštnine je še okrog 40 eur. LP, Petra
Opogumljam se za prvi nakup iz Wiggla.Namensko za to sem si izdelal master card.Sedaj mi pa pri plačilu ponudi tri opcije,standard checkout,pay pal in world pay.Ne vem kaj bi izbral.Prosim ,če mi lahko kdo obrazloži..... :oops:
Carina za tehniko je okoli 10 %. Pobrskaj po njihovi strani ali pa pokliči, če te točno zanima, tako da računaj okoli +30 %. Poštnina je pa vedno odvisna od prodajalca s čim pošlje. Najbolje da vprašaš, ker se rado zgodi, da kdo napiše malo več poštnine, če se ne dogovoriš. Jaz veno vprašam, če ni napisano.

Paypal pa pomeni, da povežeš tvojo kartico z paypal računom in potem z njim varno nakupuješ, saj ne rabiš vsaki trgovini izdat svojih podatkov kartice. Čisto enostavno je. Se registriraš, vpišeš podatke in nato ti odtrgajo 1,5 €. Pogledaš na spletno banko kodo, ki so ti jo poslali pri trganju, jo vpišeš v paypal račun in že lahko nakupuješ. Pri ebayu si zaščiten z njo do 500 €, če te kupec nate*ne
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 41

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA