Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Čestitam prvim in vsem naslednjim vse do zadnjega oz. zadnje :clap:
Po slikah sodeč, Koširju ni bilo težko stati na nižji stopnički in tam vztrajati, ker ga je Tomba kar dobro navadil :D Šala, se razume :wink:
Uporabniški avatar
 PeterM
V čast mi je bilo še tretjič zapored nastopiti v povsem nespremenjeni postavi
Tekaški forum - ultra (AVI, EČO, gozdni, INOT, MiroR, zajc, ZdravkoC in PeterM).
Še tretjič smo bili ekipno prvi. Po letih smo dosegli 321, 330 in 335 krogov.

Tudi tokrat so odločile izkušnje in srčnost. Pokazalo se je, da je potrebno za
ekipno zmago doseči osem čvrstih rezultatov. Ngu in Vitezi so bili že blizu s preko
300 krogi.

Pri nas je blestel zajc, ki se mu krivulja uspehov še vedno vzpenja. Nekateri od ostalih smo
imeli razne težave. EČO in AVI s prebavo, INOT je padel in prišel v cilj povit, ZdravkoC
je tudi imel probleme, moja tema so bili žulji. Velikega sem pridelal na 6 ur Kališča,
ga nadgradil na trekingu na Golteh, tu pa mi je v 13. krogu počil. Ampak, ko tečeš za
ekipo, stisneš zobe in takšne malenkosti ne motijo duha. Večji del proge sem tekel z
gozdnim. Je duhovit in smeh ni izostal :lol:

Najbrž bo naših letošnjih 335 krogov preseženih že naslednje leto.
Ne glede na to je Tekaški forum - ultra v prvih treh letih postavil lep standard.

Čestitke vsem tekačicam in tekačem in ekipam, ki ste krožili po Tivoliju.
Skupaj smo naredili čudovit tekaški praznik.
:laola
 Tinča
Pa smo spet tekli... Kljub tihi želji, da bi mi uspelo teči vseh 8 ur, sem odnehala po dobrih šestih urah. Vzrok? Najbrž prehiter tempo prvih 42 kilometrov, premalo banan, čokoladic, rahel zvin gležnja med tekom... Nisem ubogala nasveta in sledila tempu med 5:00 in 5:30, ampak od silne energije, pozitivnega vzdušja, mogoče tudi tekmovalnosti, me je malo zaneslo in sem "divjala". Med tekom je padla odločitev, da vztrajam v prehitrem tempu do maratona, nato pa upočasnim in nadaljujem do konca. Pa sem res to storila, ampak kar hitro ostala brez energije, zaradi telesne ohladitve, pa sem dobila precejšnje bolečine v desnem stopalu in gležnju in s tem nesiguren korak. Zadnja 2 kroga sem prehodila v družbi Zdravkota, nato pa zadnjo uro le opazovala naše ase pri teku.

Tek v družbi tekaških legend in vseh ostalih tekačev, ter tistih, ki so se odločili biti del humanitarne akcije, je bilo res čudovito doživetje. Vzpodbujanje, nasmeh na obrazu, dobra volja...Hvala vsem :)

Vesela sem, da sem lahko bila del ekipe Never give up. Za naslednjič pa, z novo izkušnjo več, upam, da uberem tisto pravo taktiko in vztrajam do konca.
Čestitke vsem tekačem :clap: :clap: :clap:
In hvala organizatorjem :laola

Se vidimo naslednje leto :wink:
Uporabniški avatar
 PeterM
Tina, ti si naš up na dolge proge. Poezija je bilo videti, kako si letela prve
ure. Kmalu boš visok tempo zdržala še dlje. Kdo ve kje so tvoje meje.
:laola
Uporabniški avatar
 natasa
Letošnji formaraton je bil zame samo test, da vidim koliko sem po lenobnem¸ začetku leta izgubila, tokrat me rezultat ni zanimal .............sem se pa prav fajn načvekala :D !

Bravo zmagovalca in bravo TF- ultra ( tokrat ste imeli srečo :-- )!!!

:laola :laola

@ Tina - res si jo šibala v prvi polovici......manjkajo ti samo izkušnje - še malo pa te bomo gledale v hrbet ! Bravo :clap: :clap: :clap: !

Se vidimo prihodnje leto :D !
 gozdni
kot eden izmed zmagovalcev iz tf ultra sem dobil za nagrado tekaške copate asic ,ki jih je podarila trgovina forma+.pa si rečem ,danes ni dan za trening,gremo v lj. po nagrado.da se nebi vozil po nepotrebnem,pokličem če imajo model pa številko teniska.pa pravi prodajalka da je še zadnji par na zalogi zato si ga rezerviram pa hitro v avto pa na pot.ko pa pridem v trgovino pa eno samo razočaranje-ni moje številke-ker da je prodajalka mislila da rabim žensko številko.tako da kdor bo šel dvigniti nagrado naj ne kliče po telefonu ker nimajo pojma kaj imajo in kaj ne.sem pa prosil moškega prodajalca dami pošljejo po pošti.bomo videli če jim bo uspelo.sem pa dvignil pokal ki smo ga osvojili in ga bom predal naprej po kakšnem mesecu še drugim članom tf ultra
@gozdni hvala za info, jaz sem se ravno ta teden odpravljal v Lj in si zgleda moram premislit :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA