- 26 Apr 2011, 10:55
Pozdravljeni ultraši in ostali člani TF!
Hvala za čestitke in javljanja.
Res, če je imel kdo priložnost za udeležbo, pa jo je spustil, mu je lahko žal.
Še to: Tina in Vera sta me izjemno prijetno presenetili: njuni prvi (tekaški) koraki proti Kremžarjevem vrhu, ko sta udarila "tempo za Zimsko ligo na Pohorje" sta me nekoliko "zaskrbeli", saj do Maribora je še bilo daleč... Petje, dobra volja... Ampak, niti za trenutek nista popuščali in skoz je kazalo na vse prej kot na "njujin prvi trek čez Pohorje". In vse to ni ponehalo niti pri sestopu od Belvia proti Mariboru.
Bravo punci!
Sta pripravljeni tudi za dosti težje izzive in prepričan sem, da bo to kar kmalu!
Hvala za vajino družbo. Z vama je bilo "lažje" nazaj v MB!
( ZdravC je itak zgodba za sebe)!
Lep pozdrav! Zvone
Hvala za čestitke in javljanja.
Res, če je imel kdo priložnost za udeležbo, pa jo je spustil, mu je lahko žal.
Še to: Tina in Vera sta me izjemno prijetno presenetili: njuni prvi (tekaški) koraki proti Kremžarjevem vrhu, ko sta udarila "tempo za Zimsko ligo na Pohorje" sta me nekoliko "zaskrbeli", saj do Maribora je še bilo daleč... Petje, dobra volja... Ampak, niti za trenutek nista popuščali in skoz je kazalo na vse prej kot na "njujin prvi trek čez Pohorje". In vse to ni ponehalo niti pri sestopu od Belvia proti Mariboru.
Bravo punci!
Sta pripravljeni tudi za dosti težje izzive in prepričan sem, da bo to kar kmalu!
Hvala za vajino družbo. Z vama je bilo "lažje" nazaj v MB!
( ZdravC je itak zgodba za sebe)!
Lep pozdrav! Zvone