Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vse, ki ste mi včeraj poslali prijave prosim,da danes izvršite nakazila, da vaše prijave lahko obdelam. Jutri namreč pričakujem še kar nekaj prijav.

Trenutno imam 21 neobdelanih prijav, od tega le dve plačani (danes).
bojanm napisal/-a:
pajo napisal/-a:No lepa REČ! Normalno, da si ga skenslal. Ima sedaj kdo prostor v makini? Doplačam za benzo in kremšnite. :D .

Pri tako malem zanimanju ni lahko,sem bil tudi odsoten,
kakor sem opazil na gornjih linkih,nekaj kandidatov je,
kljub temu smo nekje na deset,kar je premalo.
Lani,pred lani,itd.,se nas je komaj zadosti zbralo.
Ni moja krivda,vsaj upam tako.
Sicer se pa javite,da vidimo,
kako stojimo,oziroma sedimo.
Pa lep pozdrav,vsem skupaj,
prazniki so skoraj mimo(prvi del),
upam,da ste se imeli LEPO. :D

Jaz bi šla tudi z busom rada :)
Cormi napisal/-a:
nana napisal/-a:
Cormi napisal/-a:Jaz bi šla tudi z busom rada :)

Ampak za to verjetno ne bi dala 30 eur?

30 ne. Ampak bojanm je napisal, naj se javimo kandidati, pa sem se. Upanje umre zadnje.:wink:

Meni je žal, ampak ta tema je že zadavnaj potonila v pozabo :wink:
viewtopic.php?f=3&t=17681&p=249935#p249935

Takole zgleda:
1. Pajo - že pl.
2. dejan.semrov - že pl.
3. bojanm
4. Justina
5. Cormi
6. spela*
7. sfinga2004

Verjetno marsikomu hodi narobe, ampak ne zavedate se tega, kako zgleda, ko ne veš, a se jih bo prijavilo dovolj, da bo cena vsaj spodobno nizka. In kolebaš, ali čakati ali odpovedati. Midva z Bojanom sva to dala skozi že s Trstom. Ko se kam gre, so vsi glasni, kako bi bilo fajn... potem pa vsi poniknejo.
Upam, da ne bom dobila bumeranga, ker tudi mene ni na seznamu - jaz grem v Radence vedno za cel vikend. Tako je vsa leta in tako bo tudi letos :D

Zdaj grem pa vnašat prijave :wink:
Živjo,

mene pa zanima ali se lahko na dan teka premisliš in greš namesto 21km na 10km?
Za 42km in 21km ste žegovorili, ampak za 10-ko pa ne.

Malce kolebam, pa bi se vseeno prijavila na 21, ampak ... :roll:

Hvala za odgovor!
Prijave so vnešene. Na današnji dan imam 21 neplačanih prijav in 1 plačilo brez podatkov!

Zoran S.- NUJNO pošljite podatke.

Naj vas samo spomnim, da velja plačana prijava. Prijave se zaključijo 30.4., ko plačila ne boste mogli več izvršiti. Prosim vas, da poskbite za pravočasna nakazila in upoštevate dejstvo, da spletna banka pozno popoldne ne dela več.
Nazadnje spremenil nana, dne 29 Apr 2011, 17:36, skupaj popravljeno 3 krat.
katy05 napisal/-a:mene pa zanima ali se lahko na dan teka premisliš in greš namesto 21km na 10km?

Mislim, da je to potrebno urediti ob prevzemu štartnih številk. Za 21 in 42 ni problema, ker je ista proga, tu pa ni tako.
nana napisal/-a:
katy05 napisal/-a:mene pa zanima ali se lahko na dan teka premisliš in greš namesto 21km na 10km?

Mislim, da je to potrebno urediti ob prevzemu štartnih številk. Za 21 in 42 ni problema, ker je ista proga, tu pa ni tako.

Tudi iz 21 na 10 se da uredit ob dvigu številke, le denarja ne vračajo, zato dobiš vrečko z vsebino iz 21. In ravno iz tega vzroka ne gre iz 10 km v 21 km ali 42 km.
nana napisal/-a:
Takole zgleda:
1. Pajo - že pl.
2. dejan.semrov - že pl.
3. bojanm
4. Justina
5. Cormi
6. spela*
7. sfinga2004

Verjetno marsikomu hodi narobe, ampak ne zavedate se tega, kako zgleda, ko ne veš, a se jih bo prijavilo dovolj, da bo cena vsaj spodobno nizka. In kolebaš, ali čakati ali odpovedati. Midva z Bojanom sva to dala skozi že s Trstom. Ko se kam gre, so vsi glasni, kako bi bilo fajn... potem pa vsi poniknejo.
Upam, da ne bom dobila bumeranga, ker tudi mene ni na seznamu - jaz grem v Radence vedno za cel vikend. Tako je vsa leta in tako bo tudi letos :D

Zdaj grem pa vnašat prijave :wink:

S spiska odpade tudi 7. sfinga2004-lasten prevoz,
tako,da nas je res malo,verjetno je konec te teme.
Iz prijavne službe so mi na vprašanje o zamenjavi razdalje takole odgovorili:

Pozdravljeni,
spremembo dolžine lahko sami spremenite do 16.5.2011-do konca prijavnega obdobja (na naši spletni strani z up.imenom in geslom, ki ste ga dobili v povratnem e-mailu po prijavi).
Najkasneje pa lahko spremenite dolžino spremenite do prejema čipa. Ko pridete po čip in ga prevzamete, je čip registriran in sprememba več ni možna.

lp,
prijavna služba
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA