Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Trening je za mano. Začel sem zelo počasi, saj me je bolel levi bok, in stegenske mišice.
Bolečina je kmalu minila, in dobrih 50km sem opravil v 8:02, brez posebne utrujenosti na cilju, kar mi daje zagon še za tehle 14 dni treninga. Še tri današnje slike :
Priponke
Boj z Orjuno.jpg
na startu sam z večnimi borci
Boj z Orjuno.jpg (45.09 KiB) Pogledano 3762 krat
nad meglo.jpg
hitro sem se dvignil nad meglo
nad meglo.jpg (52.99 KiB) Pogledano 3762 krat
emšeniška.jpg
zadnji večji vzpon je za menoj, sedaj samo še navzdol, kajne Zdravko
emšeniška.jpg (67.42 KiB) Pogledano 3769 krat
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Čestitke. Odlično Leon, žal pa meni gleženj malo nagaja, je preutrujen in ga moram čimprej rehabilitirat :D sicer pa sem itak prepozen :lol:
Drži se in SREČNO na treningih teh zadnjih 14 dni :juhuhu:

PS: kako se že reče po knapovsko jajčkom z moko ocvrtim? 8)
Uporabniški avatar
 semjul
:D

imaš dve knapovske jedi, ena je funjšterc, druga pa šmorn razlika je le v tem, da je prvi samo moka in jajc, druga jed pa vsebuje še mleko. Pa sol je v obeh. Drugače pravijo funjštercu tudi knapovsko sonce. Zraven obeh jedi so pili črn kufe ali projo.

Prepozen si za danes, govorila sva pa o naslednjem vikendu. Če bo šlo seveda, drugače se pridružim Venclju, midva pa se dobiva en dan na bojnem posvetu.
Uporabniški avatar
 Sebi
natasa napisal/-a:Da ne bi "scagala"

Ammmm, a bi mi ti tole prevedla, ker ne razumem :oops:

semjul napisal/-a:Sebi če se želiš pridružiti ekipi, sploh ni problema, dobrodošla. (upam da veš za kaj gre) Računam pa predvsem na svoje noge in kondicijo

Upam, da vem za kaj gre in upam, da se ne pridružujem ekipi za odcepitev Zasavja od Slovenije :oops:
Ti pa kar računaj na svoje noge in svojo kondicijo! Jaz na primer računam, da bom enkrat zadela glavni dobitek na lotu :--
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
semjul napisal/-a:imaš dve knapovske jedi, ena je funjšterc, druga pa šmorn razlika je le v tem, da je prvi samo moka in jajc, druga jed pa vsebuje še mleko. Pa sol je v obeh. Drugače pravijo funjštercu tudi knapovsko sonce. Zraven obeh jedi so pili črn kufe ali projo.

... govorila sva pa o naslednjem vikendu. Če bo šlo seveda, drugače se pridružim Venclju, midva pa se dobiva en dan na bojnem posvetu.

Knapovski jedilnik je zakon :D za zajtrk sonce, pol pa štrudl :lol:
Se slišiva :argue:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA