Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Aha, če sem prav razumela, se prijavimo tam, torej ni predprijav. Štart ob 11, ma bo treba že zgodaj na pot :o No ja, kdo ne bi bil tega navajen :D
Tilcara napisal/-a:Aha, če sem prav razumela, se prijavimo tam, torej ni predprijav. Štart ob 11, ma bo treba že zgodaj na pot :o No ja, kdo ne bi bil tega navajen :D

Ljubljana Rovinj...178 km.

Torej,Tilcara...preračunaj....recimo 3 ure vožnje,če pelješ 60 km/h :lol:
Lonely, ti me pa kuješ med zvezde :wink: ... ravno 60 km/h s kolesom ne bo šlo :wink: Razen, če si motorček v kolesu omislim..pol to ni več moj omišljen duatlon :--
No, pa še rezervo časa za prijavo.. Hm..
Tale tek pa je zanimiv, ko bom ravno v Istri v tem času... mogoče pridem. Izgleda da res ni potrebna predhodna prijava, saj nič ne piše.
Iščem sopotnike oz. sotekače (odhod iz Kranja oz. Ljubljane) ... :driver:

Upam, da bo v Istri lepše vreme kot doma!
jaz bom že bil na severnem rtu Istre in bo prevoz dol samo formalnost. Proga je na slikci zelo lepo speljanja in me zanima kako je v resnici. ker ne bo vroče bo idelano za tek.
-prijave do eno uro pred startom (potrjeno)
-sem ga pretekel že dvakrat:start na rivi ob morju in nato najprej zanka proti SLO - rahli vzpončki od morja mimo hotelov po cesti nazaj skozi mesto in zanka prek obale na jug(trase tekaških taborov POLET-a!) in nazaj v startnociljni prostor
-dobili smo brezrokavnik, polento z ribjim brodetom in testenine (istočasno poteka tudi tekmovanje v podvodnem ribolovu-od tu brodet!)
-okrepčevalnice tudi s sadjem
-POZOR: ko smo tekli proti cilju po pomolu se je bilo treba izogibati sprehajalcev in otrok (je bilo sončno!!!)
-se srečamo...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA