Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Jaz pa včeraj in danes nič ,jutri pa če nebo deževalo pa bo eden od malo daljši treningov .Namreč je treba pokurit kalorije od včeraj in danes . Še sreča da pri nas dežuje pa mi je veliko lažje .
Od prejšnega četrtka teka nič, le v nedeljo tisti pohod in v ponedeljek Ratitovec, danes pa spet četrtkova srečanja AD na stezi. Ogrevanje, 6x 1000m, iztek...to je to za danes!
Danes sem testirala progo za jutranji tek spomladi in poleti. Od doma na Sitarjevec in nazaj(dobrih 5km in 200m višinske razlike) sem tekla 23 minut gor in 19 dol. Ampak potem ko upoštevam še raztezanje, tuširanje, sušenje las in zajtrk, vidim, da bo treba vstati zelo zgodaj .
Največja nagrada za človekov trud ni tisto kar bo zanj dobil, temveč tisto kar bo postal.
hoj-ker je do teka trojk še glih en teden-sem se danes popoldne odpravil po okolici Medvod-tek je bil čisto v redu-počutje fino-13 km---1urco pa pol-niti nisem bil preveč zmatran-bi se dalo naredit še kakšen km
Ravnokar sem si izračunal, da sem ta mesec prehodil 150km po Ljubljani, ker si nisem kupil mesečne. Drugače pa sm pretekel dans 12km in se 4x povzpel na Rožnik/Šišenski vrh od dna.