Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Za nami je še en prijeten polmaraton čez mejo :D
Tokrat v zasedbi večine slovencev :D
Zmagi sta sicer šli v Etipijo in Srbijo, ostale nagrade seveda pobrali slovenci :clap:
Ob progi veliko dobre volje, pohvale spikerju in kajpak slovenskim navijačem. Sonca v izobilju, vroče kot pri norcih. Kumulusi oblačkov so se tokrat poigravali daleč proč od same proge, niso prizanesli niti za trenutek. Proga dobro označena, tekočine na poti dovolj, manjkale so le izotonične pijače.

:laola vsem, ki smo pretekli, tako ali drugače in hvala za luštno družbo :D
Prvič v Rovinju na Popolani in nikakor ne zadnjič!
Dokaj razgibana proga (asfalt, makedam, pesek,trava) in toplo majsko sonce sta 21ko naredila zahtevno. Proga lepo speljana po obali in parkih, čudovito. Udeležba na teku predvsem slovenska in to zelo močna zasedba (Kobe, Grandovec, Javornik....)
Pohvale organizatorju za lepo izpeljano tekmo, vse je "špilalo": poceni prijava 10 eur, označena proga, vodne postaje, medalja v cilju, brezrokavnik, brodet s polento in "model" povezovalec :clap:

Torej fenomenalen dan v Rovinju, tek, morje, sonce, družba..... kaj lepšega!!!

Čestitke vsem za odlične rezultate! :laola

Slike povedo več:

https://picasaweb.google.com/atles73/Ro ... qK7G-PHTUA

Se vidimo drugo leto!

LP Tomaž
Uff......včeraj je bilo lepo in bi bil dan popolen, če me ne bi zvilo v zadnjih 5 km. Pogrešal suport, ampak v bistvu je bila napaka samo ta, ker sem več pozornosti posvečal zalivanju z vodo, po in v grlo, ker sem se bal, da bi se prkukuru zaradi vročine. Ob strani sem pa pustil dodajanje OH in sem se zanašal na to, da mi bo cuker iz začetnih 12 zadostoval. Do 15 km je zadeva funkcionirala, potem sem pa enostanov zgubil moč in sem se počasi vlekel proti cilju. Tanji sem rekel, da naj gre naprej, ker je brez veze, da me čaka in še dobro, da je bila senca med 16 in 19 km, ker so bile muke manjše, kot bi lahko bile.
Na 19 km je bila zadnja okrepčevalnica in sem se kokakole rezveselil, kot otroci sladoleda. Šele takrat sem ugotovil, kaj je bil vzrok težav in ko sem spil koko je bila zadeva, kar se tiče teka zadnja dva km v družbi Helene čist simpl. Časovni limit dveh ur presežen minimalno, ampak sploh ni važno, ker je bil ta tek res vroč in predvidevam, da je bila zaradi tega poraba OH še večja, kot ponavadi in pri avtu mi je cuker meter pokazal 3,6.
Ko sem se preobuval sem se skoraj zjokal nad usodo Mizunk, ker so bile tako prašne, da sem jih moral mokro očistiti in si sedaj spet zaslužijo ime Mizuno.
Družba res super in hvala Tanji in Heleni za družbo med tekom in se moram opravičiti, ker sem zamudil after party, ker sem letel že nazaj k drugim obveznostim. Drugo leto mora z mano Erika, ker tale tek si to zasluži, da je z mano, ker je morje, riva, sonček, sončenje in veliko pozitivne energije.
Ja zanimiv tale tek v Rovinju, sicer me je dobra družba :laola :clap: :TF) zmotivirala, da sem se pojavil na štartu (sam še en dan prej nisem bil čisto odločen ali naj sploh grem...) in odtekel krajšo razdaljo... 8), štartal sem kar hitro (1 km pretekel v 3.27), potem sem malo popustil, vendar vseeno nepričakovano s časom 18.30 dosegel nov PB na 5 km:D :D 8), proga je bila sicer dolga 5.3 km, tako, da sem na koncu dosegel Taetovo 4. mesto... :) 8)...no kokrkoli že, preživel sem lep dan v sončnem in malo bolj toplem Rovinju v odlični družbi... :laola :clap: :toast:
Čestitam Tilcari za 3. mesto :clap: :cast: :clap: ter ostalim za odlične rezultate... :clap:

Lp! :wink:
Obivankenobi, dober ti leti letos. Bravo :laola :clap:

Tiste četrte lestvice se mi pa ne da več osveževati, sorry. Če želiš lahko ti prevzameš, če bo še kaj zanimanja zanjo.

Mika me, da se letos kje udariva, hkrati pa skrbi, če ti bom kos.

Ali ima morda še kdo rezultate od polmaratona?
tae napisal/-a:Obivankenobi, dober ti leti letos. Bravo :laola :clap:

Tiste četrte lestvice se mi pa ne da več osveževati, sorry. Če želiš lahko ti prevzameš, če bo še kaj zanimanja zanjo.

Mika me, da se letos kje udariva, hkrati pa skrbi, če ti bom kos.

Ali ima morda še kdo rezultate od polmaratona?

Tae, hvala za čestitko...Ja, kar dobro mi leti letos...
A to misliš lestvico na kratke razdalje?Lahko bi jo tudi jaz osveževal, vendar bi mi moral malo podučiti... :) :roll:
Sem te pa danes pričakoval na Drenovem Griču, meni je tudi tukaj kar dobro letelo... :wink:
Mene je ta tek presenetil v pozitivnem smislu. Prijetno vzdušje, dobra organizacija, dovolj založene vodne postaje. Srečo smo imeli z vremenom, meni se sicer ni zdelo prevroče, sem se pa preventivno polival z vodo po glavi in hrbtu, saj si lahko vzel vodo tudi iz plastenke in je pomagalo. Ogledal sem si potencialne piknik spote na Rovinjski riveri ali pa samo plaže za kopanje, enkrat bomo šli pa tudi kolesarit, saj je res veliko lepih kolesarskih poti.

Ker je bila proga nekako v obliki osmice in si del proge, če si bil dovolj počasen, tekel nasproti najboljšim, sem si uspel ogledati tudi finish črne celine proti Sloveniji in navijati za Kobeta. :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA