Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ker ima tretja članica trojke težave z Ahilom, se išče nova tekačica za 29 km. Čeprav s Karmen še nisva povsem bojno razpoloženi, bi bili vseeno veseli maratonsko razpoložene tekačice, ki nama bo dala vetra na klancih. Računava na čas okrog 2 uri 30, ne bo pa drame, če bo šlo počasneje ali hitreje. Za info: na 21 km zmoreva teči med 1.40 in 1.45, že 4 x pa sva v zadnjih tednih pretekli strmine na originalni trasi, he he.

Upava, da se bo najini dvojki NA DIETI, PA ŠE BLONT :lol: kmalu pridružila še kakšna brhka tekačica, četudi ni blond. Če te ime moti, ga bomo seveda zamenjali. :--(
Velecenjene ponudbe na moj ZS.
Marinka napisal/-a:Ker ima tretja članica trojke težave z Ahilom, se išče nova tekačica za 29 km. Čeprav s Karmen še nisva povsem bojno razpoloženi, bi bili vseeno veseli maratonsko razpoložene tekačice, ki nama bo dala vetra na klancih. Računava na čas okrog 2 uri 30, ne bo pa drame, če bo šlo počasneje ali hitreje. Za info: na 21 km zmoreva teči med 1.40 in 1.45, že 4 x pa sva v zadnjih tednih pretekli strmine na originalni trasi, he he.

Upava, da se bo najini dvojki NA DIETI, PA ŠE BLONT :lol: kmalu pridružila še kakšna brhka tekačica, četudi ni blond. Če te ime moti, ga bomo seveda zamenjali. :--(
Velecenjene ponudbe na moj ZS.

Pismo , ne bo šlo...nisem ne blont še manj na dieti, 29 km že zdavnaj ne pretečem več, pa še klance bi tekle vmes...ne vem no...a nista vidve vseeno mal čudne. Še najmanj pa vama verjamem da ne bo drame če bo šlo počasneje.
Aja, saj tile dve punco iščeta... :roll: :wink:
Pozdravljeni, dami! Mi je že Ahilova tetiva omenila, da iščeta hitro telo, ki bi se vama pridružilo. Poznam eno tako in ravnokar je pristala na borbo za medaljo. Maraton laufa 3.34, 21-ko 1.35, v klance se ji pa sploh sname, dobi blazen pogled in izgine izpred oči. Tako da se bova jaz in Špela kar oddahnili, da bo zdaj vaju matrala. Ime je Zhanna Andreeva/Mucki in vama jo odstopiva. Zato pa midve zdaj iščeva eno tako, ki bi laufala bolj za zabavo, se pravi kakšnih 10 minut počasneje. Smo zmenjene?
Pozdravljena, Cici,
ne vem odkod informacija (oziroma vem), da tečemo za medaljo. Že pogled na rezultate zadnjih let pokaže, da za to ni NIKAKRŠNIH pogojev, saj so v kategoriji B boljše tekačice od nas. Se bomo pa potrudili za čimboljši rezultat, to pa drži. Torej - ne gremo na medaljo, pač pa na dober umetniški vtis (kot pri umetnostnem drsanju, ha ha).
Se javim, ko predebatiram vse prispele ponudbe s Karmen.
Tako, tud naša ekipa že prijavljena. Seveda bomo tekli na daljši, 29 km progi :D

Lansko 2. mesto v skupni razvrstitvi bo pa verjetno težko obraniti. Ampak, mi se ne damo :)

Lp, Matjaž
Če kdo še išče kakšnega sotekača za trojke, se javim. Ampak za krajšo varianto ne za 29 km:) Tempo na 21 sem imel 5 minutk, tam nekje bi tekel tudi trojke..Če komu manjka tekač za podoben tempo, se javim :)
Tukaj sva tudi dve punci, ki iščeva še zadnjo tretjino najine trojke na 28km. Najin čas na 21km je cca.2h, ena od naju teče maraton 4h20min. Glede časa ni problema, v skupini se prilagajamo najšibkejšemu... :) Je kakšna kandidatka?
Pozdravljeni!

V zadnjem hipu je prišlo do spremembe oziroma opovedi ene od sotekačic, zato iščem še eno tekačico ali tekača za tek trojk, dolžina 12.5 km, zmeren tempo. Lanski čas je nekje uro in 20 min. Interesente prosim da me kontaktirajo na ZS.
Ker je član naše trojke nekoliko nekontrolirano in še med vožnjo "sestopil" s kolesa ter si zaradi tega spisal novo poglavje v zdravstveni kartoteki (izsek katere si med drugim lahko ogledate na tej povezavi viewtopic.php?f=37&p=235048&t=15859 :lol: ), se prične vsenacionalna iskalna akcija za nadomestnega tekača ali tekačico. :P

Naše druženje na 29km progi bo trajalo predvidoma okoli 2 uri 15 min. , zmoremo pa tudi počasneje. :lol: No, pa tudi hitreje, če ne bo šlo drugače. :oops:

Prostovoljci vabljeni, da se javite na ZS.
Tudi nam se je 3 član poškodoval...(pa kdo za boga pravi, da je šport zdrav :twisted: :roll: )
Torej iščemo nekoga za 29km, čas pa tudi okoli 2:15 , ma čeprav ni čas nič pomemben...gre le za okvir, da cela trojka lahko s prijetnim tempm skladno pride do konca.

če je kdo se naj javi na 031 670 825 Robert,
ali robert.mele@gmail.com

čau Roberto
Meni sta oba člana od lani odpovedala, ker pišeta maturo. Če je kje kakšen (kakšna) za počasen tek (1:15, počasneje bi šlo z lahkoto, hitreje pa le stežka) naj se mi javi.
Prost tekač "na izi" :wink: za dopolnitev trojke na 12,5 (1:10) ali 29 (2:45) km. Letos žal nepripravljen sicer pa izkušen "hardič".

Slišim na 040 242 262, berem tudi ZS/mail. Ker bom prisoten na startu sem lahko tudi last minute varianta, seveda takrat le na mobi. 8)

Dober tek vsem forumovcem!

P.S.: Oddan
Nazadnje spremenil LukaM, dne 05 Maj 2011, 10:58, skupaj popravljeno 3 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA