- 03 Maj 2011, 10:45
Očitno se nikomur ne da odpirati teme. Ajde, pišite sem.
Bom jaz tudi.
Moje oklevanje, ali naj se prijavim na 7 ali na 14 km, ni trajalo dolgo. Ko sem izpolnjevala prijavnico, sem namreč videla, da pri teku na 7 km spadam v kategorijo A.
Kar ni ravno pogosto v mojih letih, ker me ponavadi dajo v kategorijo B ali celo C.
Medtem ko so tekačice na 14 km tekle v enotni kategoriji. Torej sem se odločila za 7 km. Začela za moje pojme zelo hitro, to pa zato, ker sem pred sabo videla raziskovalca, ki je začel še hitreje, pa se mi je zdelo, da ne bi smela preveč zaostati za njim. No, malo po prvem kilometru sem ga že ujela in prehitela.
Glede na kilometrske oznake in končni čas je bil moj tempo precej pod 5 min/km
- sicer je bila proga menda za kakšnih 200 metrov krajša od razpisa, a še vedno to pomeni tempo pod 5'00 (s tem, da je kar nekaj klancev). In približno 3 minute boljši končni čas, kot je bil lani.
To mi je prineslo 4. mesto v kategoriji - s tem, da so bile na prvih treh mestih punce, ki so kakih 15 let mlajše od mene. (Ojoj, kako grozno se to sliši - da so 15 let mlajše, pa vseeno niso majhni otročki.
)
Po prihodu v cilj in po nekaj kozarcih vode sem se odločila, da grem še en krog za iztek, in se kar pridružila enemu tekaču (Francu), s katerim sva ubrala lep pogovorni tempo.
Čestitke vsem za medalje, predvsem pa Obivankenobiju za 3. mesto absolutno in za osebni rekord na 5 km dan prej v Rovinju!

Bom jaz tudi.
Moje oklevanje, ali naj se prijavim na 7 ali na 14 km, ni trajalo dolgo. Ko sem izpolnjevala prijavnico, sem namreč videla, da pri teku na 7 km spadam v kategorijo A.

Glede na kilometrske oznake in končni čas je bil moj tempo precej pod 5 min/km

To mi je prineslo 4. mesto v kategoriji - s tem, da so bile na prvih treh mestih punce, ki so kakih 15 let mlajše od mene. (Ojoj, kako grozno se to sliši - da so 15 let mlajše, pa vseeno niso majhni otročki.

Po prihodu v cilj in po nekaj kozarcih vode sem se odločila, da grem še en krog za iztek, in se kar pridružila enemu tekaču (Francu), s katerim sva ubrala lep pogovorni tempo.

Čestitke vsem za medalje, predvsem pa Obivankenobiju za 3. mesto absolutno in za osebni rekord na 5 km dan prej v Rovinju!