prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 editor
Pozdravljeni!

Iščem trgovino ali podjetje kjer se lahko kupijo svetleči trakovi,
ki se lahko prišijejo na obleko.
Če ima kdo kakšen info naj prosim napiše. :D :D :D

lp editor
Uporabniški avatar
 kemc
Živjo!

Jst sem ga kupu kr v trgovini z drobno galanterijo ali pozametarijo (gumbi, volna itd.). Prodajajo ga na metre firma ki ga proizvaja je pa M3. Glede na tvoj konec (sam sem ga kupu v kranju) poglej v Celju v kako trgovino Svet pozamentarij. V ljubljani je v citiju.

LP
Uporabniški avatar
 editor
kemc napisal/-a:Živjo!

Jst sem ga kupu kr v trgovini z drobno galanterijo ali pozametarijo (gumbi, volna itd.). Prodajajo ga na metre firma ki ga proizvaja je pa M3. Glede na tvoj konec (sam sem ga kupu v kranju) poglej v Celju v kako trgovino Svet pozamentarij. V ljubljani je v citiju.

LP

Dobil zadevo v City-ju!
Najlepša hvala!

lp editor
Uporabniški avatar
 lunca
Kdo bi vedel, kje se dobijo utripajoči trakovi, ki jih daš na roko? Enkrat smo o tem že govorili - so jih imeli v Hervisu, zdej ko jih pa rabimo, ker je zgodaj tema, so mi pa rekli, da so jih dali iz prodaje, ker je to kolesarska oprema :!: In to Hervis, ki je pokrovitelj Ljubljanskega maratona!
Uporabniški avatar
 pershing
Tudi jaz sem nekaj takega videl v kolesarski trgovini v šišenskem mercatorju :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA