Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

spela*
mušnica napisal/-a:Ampak kje so bile ovacije in sprejem :TF) ?? Nikogar pri Zlati ladjici - a smo bile res tako pozne :roll: :roll:

Če te kaj tolaži ... tudi nas je tam pričakalo le malo navijačev, potem, ko pa smo se preoblekli in prišli nazaj na pijačo, pa sploh ni bilo nikogar več tam.

Drugače pa lahko svojemu poročilu še dodam, da je bil to nedvomno eden mojih najlepših tekov. In če sem se pred startom tolkla po glavi, kaj neki sem razmišljala, ko sem se odločila za dolge trojke, sem potem ugotovila, da mi je lahko kvečjemu žal zato, ker se nisem za dolge odločila že prej. :D
Uporabniški avatar
 bordar
Bilo je res enkratno.Mogoče res malo prevroče, ampak suuuper. Sem zopet pretekla Golovec, ker strmine mi res ne grejo najbolje od nog. Pa sotekača sta mi bila res v veliko pomoč.
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

Še par mojih besed okoli trojk. Razi me vsako leto tako lepo razvaja, da mi je že prav nerodno. Poskrbi za vse. Najde naivno dušico, ki privoli v skupinski tek, zmisli si ime trojke, prijavi trojko, poskrbi za garderobo in še teče zraven. Raziskovalec, HVALA. Res. Mi je bilo tako hudo, ko smo imeli 'vročo probo', da se vlečem za vama kot smrkelj iz nosa. Ni ostalo drugega, kot zvadit kar se da. Krim, Golourh in Golada v štirh dneh so pomagali, da je bilo v soboto lepo in zabavno od začetka do konca. Že v slasčičarni smo se nasmejali, da je bilo veselje, na poti proti štartu srečali veliko prijateljev, malo čvekali v box-u in ura je bila čas za odhod proti cilju. :) Ali je bilo treba? Ja, treba je bilo čvekat 300/h. :) Uboga spela*, verjetno je bila to hujša preizkušnja, kakor sam tek. :) Samooskrba z vodo je bila primerna rešitev. Hrane je bilo na okrepčevalnicah dovolj. V cilj smo prispeli v lahkotnem ritmu, ker nas nihče ni preganjal. Analiza je bila izdatna. Hvala Sončki za prvi del in Raziju za idejo, kje zadevo zašpinit. Ob prihodu domov sem ugotovil, da smo enakomerno razdelili čas za tek in analizo. :)
Hvala vsem, ki so pomagali pri izvedbi te lepe prireditve. Hvala tudi speli* in Raziju za potrpljenje. :) Z malo sreče se drugo leto spet podamo na krog. :)

Lp, Jusuf
 AinE
Aha, zdaj pa vem, kdo je bil samozvani motivator (beri:najbolj zgovoren) v trojki št. 171. :D Njegov pristop je pozitivno učinkoval tudi na našo trojko. :wink:
Lp E.
 Marinka
Še moje poročilo s prvih dolgih trojk, in to v povsem ženski postavi. Ta tek mi bo ostal res v najlepšem spominu, saj za razliko od teka z odpisanimi nisem prišla v cilj napol crknjena, prvič pa sem stala tudi na stopničkah. Biti na dieti pa še blond očitno prinaša boljše rezultate kot odpisanost na vse ali nič. :D

Priznam, da sva s Karmen malce trenirali, saj v lanskem letu nisem tekla hitrih tekov in tudi klancev je bilo zgolj za vzorec. Potem ko se je Barbara pametno odločila za tekaški počitek zaradi Ahilove tetive, je kot spretna menedžerka :cast1: prepričala Žano, da se nama pridruži, in s tem dvignila naša pričakovanja. Rusko- slovenska naveza v spremstvu požrtvovalne zajčice Katarince :cast: bi lahko osvojila ne samo Golovec, pač pa tudi Ural. Če bi ga seveda po novem OPN pravočasno zgradil naš župan, ki nam je delal družbo na stopničkah.

Tek je potekal brez posebnosti, lahkotno, tako da je ostalo še nekaj moči za najhitrejše zadnje 3 kilometre. V cilju smo kar presenečeno zrle na semafor s časom 2.26, ki ga nismo pričakovale niti v sanjah.

Res, super smo preživele dva meseca na treningih in potem slabi dve uri in pol na tekmi. In kar je še bolje od stopničk - po tekmi nisem imela prav nobenega muskelfibra. Kar je dobra popotnica za letošnji Berlin. :laola
Hvala Jusuf :oops: :wink: za tale slavospev v stilu Oranžnega slona. Ampak če Jusuf pravi, da se nisem vlekel, sem pa tudi sam zadovoljen. Pa Špela* je tudi zadovoljna. Razi bo pa tudi še natreniral, če ne prej, pa do naslednjega leta :oops:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
AinE napisal/-a:Aha, zdaj pa vem, kdo je bil samozvani motivator (beri:najbolj zgovoren) v trojki št. 171. :D Njegov pristop je pozitivno učinkoval tudi na našo trojko. :wink:
Lp E.

:twisted: Ja, ja, saj vem kako motiviram. :D Bežmo, Jusuf gre. ;) In potem vsi potegnejo, ko nori. :roll: 8)
Lp, Jusuf
pozno kot ponavadi :oops: .....
mi 3je smo uživali, bil nam je dober izi trening za radenske :heart :heart :heart
pridemo spet drugo leto!!!

p.s. edina pripomba: štart so organizatorji zaj..... :evil: smo lezli čez ograjo kot opice :evil:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA