Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 raf
Matr tale teden je pa kriza. Sem se med movi fasion v nedeljo zgleda prehladu in šmrkam in pijme čajke ter jem lekadolecke, kot nor. Saj zadeva se izbolšuje, ampak ne vem koliko moči sem na ta račun zgubu. Vseeno gremo pozitivno na 12 ur in da vidimo v živo to vrhunsko kulinarično pomudbo.....
Uporabniški avatar
 INOT
Uživajte, predvsem pa naj padejo novi osebni rekordi.
Kulinarika bo kolikor vem na nivoju, kuha tudi žena od mojega sodelavca, tako, da bomo Slovenci prisotni tudi v zakulisju :D
Glede čipa pa-vzameš ga zraven in ti ga naj organizator ob prevzemu številke še enkrat potegne čez senzor, da boš siguren.
Uporabniški avatar
 raf
za izkušene udeležence te prireditve imam eno vprašanje.
Ko prideš,najprej dvigneš cifro in čip in šele potem s čipom odkleneš svoje parkirno mesto, ki si si ga rezerviral. Ali prihrumiš tja in si ga vzameš, kar si pač rezerviral na netu in počasi greš po številko.
Dilema je velika? :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Vreme
raf napisal/-a:Matr tale teden je pa kriza. Sem se med movi fasion v nedeljo zgleda prehladu in šmrkam in pijme čajke ter jem lekadolecke, kot nor. Saj zadeva se izbolšuje, ampak ne vem koliko moči sem na ta račun zgubu. Vseeno gremo pozitivno na 12 ur in da vidimo v živo to vrhunsko kulinarično pomudbo.....

Glede na to, da imava podobne težave, očitno v soboto ne bova divjala :lol:

Tisto z rezerviranimi parkarnimi mesti ob progi pa tudi mene zanima!!!
Prostori bojo oštevilčeni tak da ni panike, pač zjutraj prideš pa parkiraš pa dvigneš številko in je to to, če keri nima placa bo zraven mene en fraj, ker Uroša menda ne bo plac pa ma rezerviran.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA