Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 simi
36. simi

karkoli za pojest in spit, le pohanja mi ne omenjat (irska press) :lol:
Uporabniški avatar
 Tupolyew
Sva se nekaj e-mailala z Mrowlo, pa mi je Dušan napisal danes: O.k. Cena bo Gorenjcu prijazna-ZASTONJ!!! Sej veš - šparam za Brazilijo in ker denar kvari ljudi, želim ostat čim bolj nepokvarjen. S tvojo pomočjo mi to dobr uspeva! Ha-ha-ha. Vedno na razpolago! Lep pozdrav od slovenskega CESTOMLATA

Mislm... :D Kdor je car, je car, pa amen!!!
Uporabniški avatar
 marathon95
Staša napisal/-a:Ti zrihtamo brezplačno prenočišče. V petek vzemi dopust, v soboto gremo pa v Palmo! Simpl. :wink:

Predaleko mi je.
Hvala na ponudi. :cast1:
Imam dosta trka ove godine, do sada 25, a od toga 15 polovički.
 kseb
Lp.

Dobra ideja, za tole predavanje, da od profija s taprve roke zvemo njegove skrivnosti in izkušnje pri teku.

Jaz bi zelo rad prišel, samo mi je vse malo predaleč (sem z Maribora). Pa me zanima, če je še kdo zainteresiran in če je Mravlje to pripravljen, da bi zadevo ponovili mogoče kje v Celju, da bi bilo bližje.

Mogoče....
Uporabniški avatar
 mihaperme
37. MIHAPERME
Uporabniški avatar
 Z*
39. S*
40. Z*
 tadejk
kseb napisal/-a:Lp.

Dobra ideja, za tole predavanje, da od profija s taprve roke zvemo njegove skrivnosti in izkušnje pri teku.

Jaz bi zelo rad prišel, samo mi je vse malo predaleč (sem z Maribora). Pa me zanima, če je še kdo zainteresiran in če je Mravlje to pripravljen, da bi zadevo ponovili mogoče kje v Celju, da bi bilo bližje.

Mogoče....

Lep pozdrav!

Dva greva iz Maribora, se lahko pridružiš. Lahko se tudi oglasiš v torek
http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?p=25165#25165&sid=bbf2f37dfd4e1b5bdafe9d43e4b632a5
pa se dogovorimo.

Tadej
Uporabniški avatar
 Staša
Helou!
No, zadevo smo uspešno prestavili na 18. uro.
Tudi kakšna prijava lahko še prileti, samo bi res prosila, da gre preko foruma, da imamo vsaj delno pod nadzorom. Če nas bo precej več, bomo morali namreč spremeniti kraj dogajanja. Želimo namreč, da je vseeno to neka gostilna, ne pa dvorana...
Nekaj dni vnapej pa se lahko še dogovorimo o drugih željah (idej je kar nekaj: ali, da damo po jurja, pa se pripravijo kakšni narezki; pijača potem posebej, ali kaj podobnega). Naj ideje dežujejo, potem pa bomo poskusili speljati zadevo optimalno.
 daša
41. Daša

LP
 kseb
LP.

Glede na prijaznost tadeja, bi se še sam prijavil, če ni prepozno.

44. kseb

Adijo
 bine
Po dolgem času imam priliko, da sem spet v družbi s starim znancem Dušanom. Upam, da je še en plac za Bineta s številko 45.
LP vsem, ki tečete!
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla!
No sigurno bo kakšen odpovedal, drgač se bomo pa mal zgužval:
46. Darja
47. Matjaž
Čau, Darja
 Matrix
Kakšna pa je praksa pri takih zadevah? A se vnaprej zmenite za en skupni prispevek za hrano, na primer narezek? Pa za predavatelja se zrihta kako darilo v zahvalo al kako? A se sme s seboj prinesti kakšno pecivo? Imam občutek, da je to zadnje vprašanje butasto, a ne? Samo rajši prej vprašam, da ne bi pol lolek izpadla!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA